Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Пирати
Много добър 4
(2 гласа)

Пирати

Зловещия пират Червената брада е нападнал екипажа ти и е затворил приятелите ти в бутилки. Освободи бедните им души с оръдието си. Използвай рикошети.
Посещения: 9167 Размер на файла: 3 MB Добавено: вт 24 сеп 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Пирати 2
Готов ли си за нова версия на играта Пирати? Дори и да не си тя е вече тук. Ти си в ролята на капитан на пиратски кораб. Приготви кораба и екипажа си за дълго пътуване, в търсене на скритите съкровища. По пътя ще имаш възможността да грабиш търговски кораби или да се сражаваш срещу кралския флот. Успех.
Пирати 2
3.50
5,6K
Карибски Пирати АТВ
Новата игра Карибски Пирати АТВ ти предлага да изживееш отново приключението от великия филм, но този път на АТВ. Помогни на пирата да претърси карибските острови и да намери скритите съкровища и да стигне до края на всяко ниво без да разбие АТВ-то.
Карибски Пирати АТВ
3.00
6,6K
Епични Пирати
Епични Пирати е страхотна аркадна игра в която трябва да използвай най-различни оръжия за да разрушиш враговте си. Битките се провеждат на различни арени, докато пътуваш през времето и пространството. Опитай се да оцелееш и да унищожиш враговете си за да напреднеш през нивата.
Епични Пирати
3.00
4,5K
Кейк Пирати 2
Втората версия на страхотната защитна игра е вече и при нас. В новата версия има много нови нива и подобрения по защитата. Опитай се да спреш пиратите на всяка цена.
Кейк Пирати 2
5.00
6,5K
Пирати от моретата на глупците
Пирати от моретата на глупците е екшън игра в която ти си капитан на пиратски кораб. Стреляй с оръдията си и залавяй вражески кораби за да изкарваш пари и съкровища. Не оставяй корабите да стигат до брега, защото ще избягат. Подобрявай оръжията си и кораба си за да залавяш по-лесно враговете си.
Пирати от моретата на глупците
3.50
24,8K