Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Автовоз 2
Отличен 4.4
(5 гласа)

Автовоз 2

Втората версия на страхотната транспортна игра Автовоз е вече при нас. Новата версия предлага два нови мода на игра - кариера и за време. Избери си едно от двете и започни транспортен бизнес. Транспортирай коли и камиони до шоурума. Внимавай да не ги повредиш по време на пренасянето.
Посещения: 8603 Размер на файла: 5 MB Добавено: ср 25 сеп 2013
Добави към любими
Товари колите и камионите с мишката.
Стрелките за управление.
Снимка 1 от Автовоз 2 Снимка 2 от Автовоз 2 Снимка 3 от Автовоз 2 Снимка 4 от Автовоз 2 Снимка 5 от Автовоз 2
Автовоз
Като шофьор на Автовоз, твоята задача е да транспортираш колите от завода до изложбените зали. Закарай скъпоценния товар до крайната му точка без да го разсипеш или да одраскаш колите. На всяко следващо ниво имаш повече коли за транспортиране.
Автовоз
4.50
29,9K
Автовоз паркинг
Автовоз паркинг е паркинг игра с камиони, в която трябва да паркирате огромен автовоз на обозначеното парко място и да го натоварите с коли, използвайки мотокар. Задачата звучи просто, но ако поиграете ще разберете, че грешите и паркирането на автовоз не е детска игра.
Автовоз паркинг
4.67
38,4K
Марио Монстър
Марио Монстър е поредната Супер Марио игра в която анимационния водопроводчик кара огромен 4х4 джип. Помогни на Марио да събере максимум монетки и да размаже гумбите които се моткат из нивата.
Марио Монстър
4.00
26,7K
Mini Monster Challenge
Много добра игра с джипове. Това е първата подобна игра която позволява смяна на скоростите, дисциплините и джиповете.
Mini Monster Challenge
4.00
25,8K
Sonic Truck
Нашият приятел таралежа Соник има нов камион с който да преминава през нивата на играта и да събира златни пръстени. Помогнете му да стигне максимално бързо до края на нивото и да натовари камиона си с пръстени, без да ги разпилее по пътя.
Sonic Truck
4.00
16,8K