Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Автовоз 2
Отличен 4.4
(5 гласа)

Автовоз 2

Втората версия на страхотната транспортна игра Автовоз е вече при нас. Новата версия предлага два нови мода на игра - кариера и за време. Избери си едно от двете и започни транспортен бизнес. Транспортирай коли и камиони до шоурума. Внимавай да не ги повредиш по време на пренасянето.
Посещения: 8514 Размер на файла: 5 MB Добавено: ср 25 сеп 2013
Добави към любими
Товари колите и камионите с мишката.
Стрелките за управление.
Снимка 1 от Автовоз 2 Снимка 2 от Автовоз 2 Снимка 3 от Автовоз 2 Снимка 4 от Автовоз 2 Снимка 5 от Автовоз 2
Автовоз
Като шофьор на Автовоз, твоята задача е да транспортираш колите от завода до изложбените зали. Закарай скъпоценния товар до крайната му точка без да го разсипеш или да одраскаш колите. На всяко следващо ниво имаш повече коли за транспортиране.
Автовоз
4.50
29,8K
Автовоз паркинг
Автовоз паркинг е паркинг игра с камиони, в която трябва да паркирате огромен автовоз на обозначеното парко място и да го натоварите с коли, използвайки мотокар. Задачата звучи просто, но ако поиграете ще разберете, че грешите и паркирането на автовоз не е детска игра.
Автовоз паркинг
4.67
38,3K
Марио Трактор 4
Марио Трактор 4 е транспортна игра е която Супер Марио и неговите приятели трябва да прекосят безопасно нивото и да транспортират стоката до края. Напълни ремаркето на Трактора със златни монети и транспортирай безценния товар безопасно до края на всяко ниво.
Марио Трактор 4
4.00
18,4K
Пепси Камион
Карайте огромния си Пепси камион по планините. Изпълнявайте ралични трикове за да печелите точки и внимавайте да не се разбиете.
Пепси Камион
5.00
25,3K
Monster Trucks 2
Карайте огромен 4х4 джип и участвайте в различни състезания. Със спечелените пари можете да подобрявате джипа си.
Monster Trucks 2
5.00
36,2K