Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Дора - Приключения в Училище
Отличен 5
(2 гласа)

Дора - Приключения в Училище

Дора - Приключения в Училище е нова, забавна игра подходяща за малките госпожици. Помогни на анимационната принцеса да измине пътя от училище до дома, като и помагаш да прескача препятствията и да събира бонуси. Имаш 3 опита да минеш всяко от 10те нива.
Посещения: 5777 Размер на файла: 2 MB Добавено: чт 26 сеп 2013
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Снимка 1 от Дора - Приключения в Училище Снимка 2 от Дора - Приключения в Училище Снимка 3 от Дора - Приключения в Училище Снимка 4 от Дора - Приключения в Училище Снимка 5 от Дора - Приключения в Училище
youtube/HcXCY7S3uRg
Легендата за Пандора
Бях млад когато родителите ми загинаха от ръката на жалки крадци... И аз наистина страдах ужасно дълго време... Тогава реших да тренирам и да стана по силен. Живях с дядо си в планината защото не можеш да имам вяра на никой друг. Често пътувах до града за провизии, докато един ден не се случи нещо странно. Дядо ми не беше получил вестника си, и аз отидох до града за да проверя какво става.
Легендата за Пандора
5.00
7,5K
Вечеря с Дора
Играй с любимата си анимационна героиня Дора откривателката. Дора е започнала нов бизнес - малък ресторант и има нужда от твоята помощ за да го развие. Покажи на гостите техните места, вземи поръчката им и сервирай храна и напитки, така че да останат доволни. С изкараните пари подобрявай ресторанта за да поемеш повече клиенти.
Вечеря с Дора
2.67
20,8K
Дора Тетрис
Забавлявай се с любимата Дора Откривателката в тази класическа тетрис игра. Присъедини се към Дора и и помогни да минава бързо и ефикасно през нивата.
Дора Тетрис
4.00
11,9K
Дора за Оцветяване
Дора е щастлива както винаги, но и липсва малко ентусиазъм. Вдъхни и живот като оцветяваш картинките с ярки цветове. Успех.
Дора за Оцветяване
4.00
27,2K
Дора Откривателката Приключение
Дора е отново при нас в тази детска игра. Дора трябва да събере всички скъпоценни камъни от другата страна на езерото. Камъните са откраднати от Суайпър и целта ти е да си ги върнеш. Изпълнявай задачките които ти се задават по време на играта. Успех.
Дора Откривателката Приключение
3.00
8,4K