Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Вечеря с Дора
Добър 2.67
(3 гласа)

Вечеря с Дора

Играй с любимата си анимационна героиня Дора откривателката. Дора е започнала нов бизнес - малък ресторант и има нужда от твоята помощ за да го развие. Покажи на гостите техните места, вземи поръчката им и сервирай храна и напитки, така че да останат доволни. С изкараните пари подобрявай ресторанта за да поемеш повече клиенти.
Посещения: 20819 Размер на файла: 1 MB Добавено: чт 26 сеп 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Вечеря с Дора Снимка 2 от Вечеря с Дора Снимка 3 от Вечеря с Дора Снимка 4 от Вечеря с Дора
youtube/Oo9bFDELPg0
Вечеря в Париж
Париж е един от най-романтичните градове в света. В тази игра, готвача Оливър ще те научи как да готвиш традиционно Парижко ястие.
Вечеря в Париж
4.00
106,3K
Infectonator
В играта Infectonator ти си в ролята на зъл учен който разработва зомби вирус. Освободи злия зомби вирус навсякъде по света и инфектирай всички. Целта е да направиш вируса толкова силен, че да успееш да превземеш цялата планета.
Infectonator
4.50
1,8K
Облечи Сладката сервитьорка
Помогнете на сладката сервитьорка да избере най-подходящото облекло, обувки, грим и прическа за вечерният бал в ресторанта.
Облечи Сладката сервитьорка
4.00
16,4K
Списък за пазаруване
Контролирай пазарската количка и избирай предмета, който искаш да купиш, с мишката. Предметът ще падне в количката, само ако е верният продукт от списъка за готвене. Напазарувай всичко от пазарския лист, за да преминеш на следващото ниво.
Списък за пазаруване
5.00
49,2K
Момиче на плажа
Отново е лято - най-вълнуващото време. Всяко момиче иска да изглежда неотразимо на плажа и да събира погледите. Помогни на нашата героиня да изглежда добре в първия и ден на плажа.
Момиче на плажа
3.50
22K