Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Вечеря с Дора
Добър 2.67
(3 гласа)

Вечеря с Дора

Играй с любимата си анимационна героиня Дора откривателката. Дора е започнала нов бизнес - малък ресторант и има нужда от твоята помощ за да го развие. Покажи на гостите техните места, вземи поръчката им и сервирай храна и напитки, така че да останат доволни. С изкараните пари подобрявай ресторанта за да поемеш повече клиенти.
Посещения: 20757 Размер на файла: 1 MB Добавено: чт 26 сеп 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Вечеря с Дора Снимка 2 от Вечеря с Дора Снимка 3 от Вечеря с Дора Снимка 4 от Вечеря с Дора
youtube/Oo9bFDELPg0
Вечеря в Париж
Париж е един от най-романтичните градове в света. В тази игра, готвача Оливър ще те научи как да готвиш традиционно Парижко ястие.
Вечеря в Париж
4.00
106,3K
Noodle Shop
В тази игра вие работите италианско заведение за бързо хранене. Пригответе на клиентите желаните спагети и ги сервирайте навреме.
Noodle Shop
4.00
25K
Tattoo Mirror Dress Up
Облечете и татуирайте момичето пред огледалото.
Tattoo Mirror Dress Up
3.00
7,7K
Момиче на плажа
Отново е лято - най-вълнуващото време. Всяко момиче иска да изглежда неотразимо на плажа и да събира погледите. Помогни на нашата героиня да изглежда добре в първия и ден на плажа.
Момиче на плажа
3.50
21,9K
Товарен транспорт: Сан Франциско
Твоята задача в тази увлекателна игра е да организираш товарния транспорт в Сан Франциско и да развиеш собствената си копания до голяма корпорация. Строй сгради и други съоръжения които ще ти помогнат да доставяш пратките на време. Успех.
Товарен транспорт: Сан Франциско
5.00
2,5K