Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Дора Тетрис
Много добър 4
(1 глас)

Дора Тетрис

Забавлявай се с любимата Дора Откривателката в тази класическа тетрис игра. Присъедини се към Дора и и помогни да минава бързо и ефикасно през нивата.
Посещения: 11854 Размер на файла: 1 MB Добавено: нд 29 сеп 2013
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Дора Изследователката - Ходене насън
Това е едно необичайно приключение с нашата любима героиня Дора изследователката и Буутс. Те ще изпитат ходенето насън в Коледната вечер. Помогни им да преодолеят всички опасности и препятствия, и да съберат всички лакомства.
Дора Изследователката - Ходене насън
4.00
2,6K
Дора - Голямото Приключение
Дора и Бутс отново са тръгнали на приключение. Този път целта им е да съберат всички сини диаманти. Пътя им е осеян с капани и смъртоносни създания които се опитват да убият Дора и Бутс. Не им позволявай.
Дора - Голямото Приключение
4.00
4,1K
Дора - Зимно приключение
Дора - Зимно приключение е игра с мотори подходяща за най-малките посетители. В тази игра трябва да помогнеш на Дора да събере всички подаръци разпръснати по заснежените пътеки. Карай внимателно по заснежените пътища и се опитвай да достигнеш дестинацията си без да паднеш от мотора.
Дора - Зимно приключение
4.50
7,8K
Дора Изследователката: Приключение с камиони
Приятелите на Дора са я помолили да им купи подаръци за Коледа. Тази задача е вече изпълнена, но сега остава най-сложното - доставката. Помогни на Дора изследователката да достави подаръците на приятелките си. За целта използвай лилавия и камион.
Дора Изследователката: Приключение с камиони
4.00
4,3K
Дора за Оцветяване
Дора е щастлива както винаги, но и липсва малко ентусиазъм. Вдъхни и живот като оцветяваш картинките с ярки цветове. Успех.
Дора за Оцветяване
4.00
27,2K