Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Батман Дрифт
Отличен 4.33
(3 гласа)

Батман Дрифт

Някога чудил ли си се какво ще е усещането да дрифтваш с Бат-Мобила. В тази яка игра ще имаш шанса да изпиташ това чувство. Играта предлага 6 различни нива и на всяко едно от тях трябва да размазваш различно количество предмети. Успех
Посещения: 8738 Размер на файла: 6 MB Добавено: чт 3 окт 2013
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Батман защитава Готъм
Батман защитава Готъм е нова игра с любимия ни герой познат ни от филмите с Батман. Направи всички възможно да прочистиш улиците на Готъм от престъпниците от бандата на Джокера. Разбий тримата мощни босове преди да се изправиш срещу самия джокер.
Батман защитава Готъм
3.00
7,1K
Батман Каскади
Готина игра с мотори, в която ти си Батман. Целта ти е да правиш каскади от скоковете. Гледай текущите си задачи в дъното на екрана. Отключи и нови трикове, като правиш предни и задни салта, и други трикове.
Батман Каскади
5.00
17,1K
Батман срещу Зомбита
Батман срещу зомбита е игра с коли в която трябва да дрифтиш. Ти си в ролята на Батман и трябва да размазваш зомбита. с батмобила си. Карай бързо и дрифтвай върху зомбитата и тяхната зелена кръв. На всяка писта трябва да премажеш определен брой зомбита за да отключиш следващата писта. Забавлявай се докато въртиш гуми върху размазаните тела на зомбитата в забавната игра "Батман срещу Зомбита"
Батман срещу Зомбита
4.00
15,5K
Батман 3 - спаси Готам
Джокера атакува Готъм сити и само ти можеш да го спреш. Помогни на Батман да победи Джокера като използваш своите стрелкови умения. Събери всички трофеи като изпълняваш различни задачи. Прицелвай се точно за повече точки.
Батман 3 - спаси Готам
5.00
9,8K
Батман 3 открий разликите
Батман 3 е игра в която трябва да откриеш разликите между две картинки. Играта е вдъхновена от филма Батман - принца на мрака. Кликай по разликите, и след като откриеш всички ще преминеш на следващото ниво.
Батман 3 открий разликите
3.00
12,6K