Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Армейско Паркиране 3
Много добър 4
(2 гласа)

Армейско Паркиране 3

Харесва ли ти да караш военни машини? Паркирал ли си танк? В тази нова триизмерна игра с танкове ти ще бъдеш в ролята на войникът който трябва да ги паркира. Задачата ти е да паркираш танковете след всяко учение, като внимаваш да не настъпиш мина.
Посещения: 4244 Размер на файла: 33 MB Добавено: чт 3 окт 2013
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Играе се със стрелките.
The Great War
Стратегическа игра с битки от края на първата световна война.
The Great War
4.00
19,9K
Щурите герои
Щурите герои е първата unity защитна игра, която добавяме в колекцията си. Играта предлага отлична графика и пристрастяващ геймплей и упгрейд система. Водете епични битки, срещу армията на черният рицар и използвайте събраният опит, за да подобрявате защитните си кули или да отключите нов вид кули.
Щурите герои
5.00
10,1K
Диви Небеса: Дракон
Диви Небеса: Дракон е уникална триизмерна игра в приключенския жанр. Играта е вдъхновена от култовия филм "Да обучиш Дракон". Играта изисква инсталиран Unity Player. Можеш да започнеш приключението си като избереш да играеш с момче или момиче. След като преминеш няколко урока по летене, ще трябва да избереш дракона си и да започнеш тренинга. Бъдете търпеливи защото играта е ОГРОМНА и може да зарежда бавно.
Диви Небеса: Дракон
4.61
121,3K
Хот Род Състезатели
Хот Род Състезатели (Hot Rod Racers) е една от най-добрите игри с драг състезания. Играта е направена с модерната на напоследък технология Unity 3d, което и дава възможност да ни впечатли със страхотни реалистични 3Д графики. Участвайте в множество драг състезания, срещу опоненти управлявани от компютъра, за да спечелите пари за подобрения на колата си и да отключите нови писти. Забавлявайте се, като се състезавате и подобрявате колата си, докато станете шампион в драг състезанията. Успех!
Хот Род Състезатели
3.00
18K
Спонджбоб паркинг
Спонджбоб е излязъл със своята лодка и сега той има нужда от помощта ти. Помогни му да паркира лодката внимателно на определеното място без да удряш другите лодки.
Спонджбоб паркинг
4.00
14,2K