Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Зловещия Телепорт
Добър 3
(1 глас)

Зловещия Телепорт

Зловещия Телепорт е красива триизмерна игра с героите Финеас И Фърб. Те са измислили телепортираща машина, която ще им помогне да си свършат работата по-лесно. За жалост злия доктор е откраднал разработката им и е единия от героите ни е телепортиран в щаба на злия доктор. Помогни на другия герой да спаси приятеля си.
Посещения: 8999 Размер на файла: 24 MB Добавено: пт 4 окт 2013
Добави към любими
Движи се с WASD.
Шпация - скок.
Z,X,C,V - удари
Снимка 1 от Зловещия Телепорт Снимка 2 от Зловещия Телепорт Снимка 3 от Зловещия Телепорт Снимка 4 от Зловещия Телепорт Снимка 5 от Зловещия Телепорт
youtube/xL2CIO_FlaY youtube/pOV2chxs5MQ
Зловещия Червей - Коледа
Ако не знаете, червеите също празнуват Коледа, и също получават Коледни Подаръци. Този специален червей не харесва коледния си подарък, и е твърдо решен да се срещне с Дядо Коледа и да му го каже в очите. Яж елфи, елени и всичко по пътя си докато търсиш Дядо Коледа.
Зловещия Червей - Коледа
4.00
13,9K
Дрифт в Центъра
Дрифт в Центъра е уникална игра с коли от ново поколение. За да играта трябва да имате инсталиран Unity Player. Играта предлага страхотен триизмерен геймплей и много коли с които да се състезавате. Впускай се в състезанието и се опитай да завършиш първи на всяка писта.
Дрифт в Центъра
4.56
116,3K
Trucksform 3D
Trucksform 3D е невероятна триизмерна игра с джипове. Планетата Земя отново е в опасност и ти си единствения който може да я спаси. За да постигнеш целта си трябва да събереш три предмета които ще ти захранят машината която ще спаси планетата. Карай през трудни терени, трансформирай джипа си в зависимост от препятствията и събирай монети. Успех в спасяването на земята.
Trucksform 3D
4.10
5,8K
Blood Space
Blood Space е екшън игра със самолети и много стрелба. Самата игра е много простичка, но и много зарибяваща. Пали космическия си кораб и се впусни в безкрайния космос. Стреляй по всички извънземни които те атакуват и събирай бонуси за да подобриш шансовете си за оцеляване.
Blood Space
2.67
3,1K
Маймунски Приключения
Демона на сенките Ка и неговото Чудовище от Сенките са се завърнали. Уук има нужда от смели войни, които да му помогнат в неравната битка. Изучи изкуството на Краля Маймуна и обедини всички маймунски племеа срещу злодея Ка.
Маймунски Приключения
4.00
3,8K