Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Военен Курс
Отличен 4.36
(14 гласа)

Военен Курс

Ако не се чувстваш готов за армията, тогава можеш да се пробваш в тази игра която предлага военно обучение. В новата версия ще се научиш как да преодоляваш стени, да скачаш нависоко, да избягваш бодливата тел и как да боравиш с истински експлозиви.
Посещения: 20293 Добавено: пн 7 окт 2013
Добави към любими
Движи се с WASD
Х - скок.
Снимка 1 от Военен Курс Снимка 2 от Военен Курс Снимка 3 от Военен Курс Снимка 4 от Военен Курс Снимка 5 от Военен Курс
youtube/PGhDtp9i4EA
Военен Камион - Пъзел
Семпла пъзел игра, в която трябва да нареждаш картинка на военни машини. Можеш да настройваш различни трудности на пъзела, както и да играеш в слайд мод.
Военен Камион - Пъзел
4.00
3,3K
Военен танк
В играта Военен танк ти си в ролята на танкист който кара голям зелен танк. Карай танка си през трудни гористи терени без да го разбиеш, и уцели мишената в края на всяко ниво за да отключиш следващото. Успех, и не забравяй да запишеш резултата си.
Военен танк
4.00
4,6K
Военен Лекар ВСВ
Забавна игра в която целта ти е да преминеш максимално разстояние с един опит. Ти си военен медик по времето на втората световна война. По време на войната медиците от бойното поле е трябвало да се снабдяват с медикаменти и да транспортират ранените войници на сигурно място. Подобрявай колата след всеки опит, за да подобриш резултата си.
Военен Лекар ВСВ
4.00
12,8K
Военен Спасителен Екип
Страхотна оффроуд игра със военна спасителна 8Х8 машина. Карай през пещери, разрушавай различни обекти които ти пречат да продължиш напред. За целта използвай монтираното оръдие и достигни до изхода на пещерата възможно най-бързо.
Военен Спасителен Екип
4.00
8,9K
Военен Хеликоптер
Военен Хеликоптер е страхтона 3D игра, в която ти си войник който стреля с картечница от хеликоптер. Избий всички врагове, преди ти де успеят да свалят хеликоптера.
Военен Хеликоптер
4.17
22,8K