Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Морковена Защита 2
Добър 3
(1 глас)

Морковена Защита 2

Морковена Защита 2 е втората версия на предизвикателната игра Морковена Защита. Действието в новата игра се развива в пустинята и предлага много нови оръжия и кули. Защитавай скъпоценния морков и не оставяй злите създания да достигнат до него на всяка цена.
Посещения: 8841 Размер на файла: 14 MB Добавено: вт 8 окт 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Морковена Защита 2 Снимка 2 от Морковена Защита 2 Снимка 3 от Морковена Защита 2
youtube/Rmt44iAu1-c youtube/-HvAFH8meSo
Морковена Защита
Нова версия на популярната защитна игра Морковена Защита (Carrot Fantasy Extreme) е вече и при нас. Новата версия има много нови нива и кули с които да се защитаваш. Строй кули и ги подобрявай редовно за да издържиш на нападенията на гладните чудовища.
Морковена Защита
4.00
7,9K
Million Dollar Tower Defense
Интересна защитна игра с голямо разнообразие от кули и подобрения.
Million Dollar Tower Defense
4.00
9,4K
Приключението на Один
Приключението на Один е екшън мрежова игра, в която играеш срещу хиляди истински играчи от цял свят. Играта е много интересна и предлага битки 1 срещу 1, както и изпълняване на куестове. Потопи се в митичния свят на Один.
Приключението на Один
2.50
878
Warlords Call to Arms
Вие управлявате войската от лявата страна на екрана. С "W" и "S" изберете позиция за войника, A и D изберете вида войник и накрая с SPACEBAR пуснете войника в атака.
Warlords Call to Arms
5.00
13,2K
Дрифтъри
Дрифтъри е триизмерна игра с коли, в която ще се състезаваш с другите компютърно управлявани опоненти. Карай възможно най-бързо, дрифтвай по завоите и дай най-доброто от себе си за да спечелиш състезанието и да отключиш следващата писта.
Дрифтъри
4.00
26,9K