Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Града на Чудовищата
Много добър 4
(1 глас)

Града на Чудовищата

На далечен остров, наречен острова на чудовищата, си живели спокойно и самите чудовища. Идилията продължила до един ден в който острова бил нападнат от алчните хора, които искали да вземат всички ресурси от острова и да ги използват за собствена облага. Развий града си, подобри защитата и създай добре тренирана армия с която да разгромиш враговете си.
Посещения: 10209 Размер на файла: 10 MB Добавено: вт 8 окт 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Града на Чудовищата Снимка 2 от Града на Чудовищата Снимка 3 от Града на Чудовищата Снимка 4 от Града на Чудовищата
Mushroom Revolution
Строете кули и ги подобрявайте с елементи за да победите вълните от врагове в тази защитна игра.
В играта има над 20 вида кули с уникални способности.
Mushroom Revolution
5.00
12,2K
Улично Рали
В играта улично рали ти си участник в нелегални гонки, които се провеждат по улиците на града. Избери си кола и се впусни в надпреварата срещу компютърно управлявани опоненти. След всяко състезание може да използваш спечелените пари за да подобряваш колата или да си купиш по-добра.
Улично Рали
3.67
16K
Demonrift TD
Demonrift TD защитна игра. Строй казарми и в тях обучавай стрелци и мечоносци. Разполагай ги на стратегически позиции. Ъпгрейдвай войниците си постоянно за да удържъш атаките на вълните от врагове.
Demonrift TD
5.00
17,5K
Клик Битка
Клик Битка е много интересна игра - микс между тауър дефенс и "събери 3 еднакви" типове игри. Ти контролираш както армия от магьосници, както и кули. Първо построй защитна стена от кули, след което използвай магьосниците за да обстрелваш враговете които са успели да преминат през защитната стена от кули. Използвай спечелените пари за да поправяш къщичките и да подобряваш магиите и уменията си.
Клик Битка
3.00
5,5K
Горещо Преследване в Града
Горещо Преследване в Града е игра с коли в която ти си в ролята на ченге което трябва да изпълнява различни мисии. Целта ти е да поддържаш безопасността в града и да не разбиваш полицейската кола. След всяка мисия можеш да използваш парите които си спечелил за да подобряваш колата си.
Горещо Преследване в Града
5.00
19,5K