Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Барт Карт
Отличен 4.5
(2 гласа)

Барт Карт

Барт от семейство Симпсън е героят в тази нова флаш игра. Барт си е сглобил собствен автомобил от стара прахосмукачка. Помогни му да го тества по трудните терени. Ще получаваш бонус за предни и задни салта. Успех.
Посещения: 4842 Размер на файла: 3 MB Добавено: вт 8 окт 2013
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Снимка 1 от Барт Карт Снимка 2 от Барт Карт Снимка 3 от Барт Карт
youtube/1QA4h5iz-qE
Барт Симпсън Зомби Бум
Опасен вирус върлува из Спрингфийлд - родния град на Барт Симпсън. Вирусът превръща жертвите си в кръвожадни зомбита. Помогни на Барт да убие всички зомбита с мощното си оръдие, с което изстрелва ракети.
Барт Симпсън Зомби Бум
4.00
3,7K
Барт на колело
Барт е излязъл на разходка с колелото си, защото му е скучно в къщи. Помогнете му да събере възможно най-много храна и да приключи разходката си без да падне от колелото.
Барт на колело
3.00
21,1K
Super Sonic Motorbike 3
Помогнете на Соник да управлява мотора си и да събере възможно най-много пръстени без да се преобърне.
Super Sonic Motorbike 3
5.00
17,1K
Том и Джери с Джипове
Том и Джери с Джипове е състезателна игра с коли и любимите ни анимационни герои Том и Джери. Избери си любимия герой от филмчетата и се състезавай срещу останалите. Опитай се да завършиш първи на всяко ниво, като събираш сиренца за максимален резултат.
Том и Джери с Джипове
3.20
15,2K
Марио Разбивача
Любимата принцеса на Марио отново е отвлечена от злия Баузър. Марио ще потегли на пътешествие със своя камион за да освободи принцесата. Помогни на Марио да спаси принцесата като разбие всички врагове по пътя си.
Марио Разбивача
3.00
17,6K