Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Внезапен Огън
Отличен 4.5
(4 гласа)

Внезапен Огън

Внезапен Огън е триизмерен шутър, в който ти си в ролята на елитен войник от специалните части, изпратен дълбоко в тила на врага. Мисията му е да обезвреди всички терористи и да прочисти сградите които те са окупирали. Успей войнико.
Посещения: 12345 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 9 окт 2013
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
Снимка 1 от Внезапен Огън Снимка 2 от Внезапен Огън Снимка 3 от Внезапен Огън Снимка 4 от Внезапен Огън Снимка 5 от Внезапен Огън
Рицарски Истории
Рицарски Истории (Knightality) е много зарибяваща приключенска игра. Ти си рицар, който трябва да се сражава срещу злите чудовища, да събира диаманти и да отключваш врати. Намирай скрити входове за допълнителни нива, и помогни на рицаря да открие принцесата която е отвлечена от злите чудовища. Успех.
Рицарски Истории
4.00
3,5K
Ядрено състезание
Ядрено състезание е екшън игра с камиони в които трябва да модифицираш камиона си така че да си по-бърз от ракетата и да спасиш света. Стреляй по сандъците и зомбитата които ти се изпречват и спаси планетата от разрушение.
Ядрено състезание
3.00
5,8K
Sky Quest
Sky Quest небрежен шутър в който трябва да защитаваш себе си и кораба от нападащите те врагове. Събирай опит и подобрявай уменията си и магическите си сили. Успех.
Sky Quest
5.00
2,8K
Pit Walker
Стреляйте по стражите на подземието, събирайте оръжия и ключове за да можете да откючите изхода към следващото ниво
Pit Walker
4.00
35,2K
Gun Rider
Gun Rider е екшън игра с камиони захранена от Unity технология. Играта предлага зашеметяваща графика и много подобрения за джипа ти. Забавлявай се докато стреляш и караш джипа си в тази реалистична триизмерна игра.
Gun Rider
4.11
6,1K