Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Водопроводчици
Отличен 5
(1 глас)

Водопроводчици

Водопроводчици е ретро аркадна игра много подобна на Супер Марио игрите. Главният герой в тази игра е водопроводчик, също като Марио. Целта му е да събира златни монети за да се клонира. Скачай по платформите, събирай монети, клонирай се и решавай различни пъзели и отключи изхода към следващото ниво.
Посещения: 2352 Размер на файла: 5 MB Добавено: пт 11 окт 2013
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Шпация - рестарт на нивото.
Earn To Die 2: Exodus
Нова версия на култовата игра Earn To Die 2. Новата верися е казва Exodus. Както и в предните версии, така и тук трябва да мачкаш зомбита и да подобряваш колата си, така че всеки следващ опит да е по-добър от предния ти.
Earn To Die 2: Exodus
4.38
10,6K
Супер Джери 2
Супер Джери 2 е забавна аркадна игра в която мишката Джери се е загубила в света на Супер Марио и се опитва да намери пътя към вкъщи. Събирай сиренце и други бонуси за максимален резултат. Намери бомбата за да убиеш боса който блокира пътя към края на нивото.
Супер Джери 2
4.00
7,7K
Супер Марио Съншайн 128
Супер Марио Съншайн 128 е нова версия на известната Нинтендо игра. Новата версия предлага подобрена графика и управление, и много нови нива. Успех.
Супер Марио Съншайн 128
4.50
5,3K
Супер Марио Небесен Свят
Ретро игра с любимия ни Супер Марио и неговото небесно царство. Армиите на Баузър не оставят Марио намира дори и в небесното му царство. Помогни му да се отърве от всички досадни врагове които се опитват да го спрат. Не забравяй да събираш възможно най-много монети.
Супер Марио Небесен Свят
5.00
8,3K
Копаещото Зомби
Зомбитата отдавна са победени и хората са ги закопали дълбоко под земята. Сега те се опитват да достигнат пак до повърхността. Ти си в ролята на зомби което също се опитва да се върне на земята. Прокопавай си път нагоре, събирай бонуси и се пази от лошите.
Копаещото Зомби
3.00
2,7K