Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Пракиране на Кораб
Отличен 5
(1 глас)

Пракиране на Кораб

Пракиране на Кораб е триизмерна игра направена за Unity Player. Играта предлага страхотна реалистична графика. Целта ти е да паркираш големия дървен кораб на определеното за това място.
Посещения: 3568 Размер на файла: 16 MB Добавено: пн 21 окт 2013
Добави към любими
Мобилни версии: Android
Управлявай със стрелките.
Снимка 1 от Пракиране на Кораб Снимка 2 от Пракиране на Кораб Снимка 3 от Пракиране на Кораб
Ластично Рали
Много интересна игра, с доста различен геймплей от всички останали игри. Управлението е само чрез мишката, като на всеки завой трябва да се закачиш за специална колона, която ще ти помогне да опишеш завоя.
Ластично Рали
3.00
8,3K
Скейтър
Скейтър е спортна игра направена за Unity player. В тази игра ти си в ролята на младо момче което кара скейта си по улиците на града. Карай възможно най-бързо, събирай бонуси, скачай от рампите и прави трикове. Пази се от градския трафик и бъди внимателен.
Скейтър
2.00
11,6K
Зомби Апокалипсис с Коли
Зомби Апокалипсис с Коли е триизмерна игра с коли, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит, като междувременно мачкаш зомбита. Има 3 различни автомобила, и много подобрения за тях. Успех.
Зомби Апокалипсис с Коли
5.00
24,6K
Бясно преследване
Карайте колата си по улиците на града и оцелейте възможно най-дълго. Избягвайте преследвачите си, внимавайте за нивото на гориво и карайте умело, за да оцелеете по-дълго.
Бясно преследване
5.00
73,5K
Оффроуд Ярост
Оффроуд Ярост е страхотна триизмерна игра с екшън елементи. Играта изисква инсталиран UNITY Player. Освен да се състезаваш, трябва и да обстрелваш съперниците си със всевъзможни оръжия. Карай колкото можеш по-бързо и се опитай да разрушиш останалите автомобили.
Оффроуд Ярост
5.00
13,5K