Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Зомби Трапер 2
Много добър 4
(1 глас)

Зомби Трапер 2

Една страхотна игра направена от ветераните в бранша Miniclip.com. Света е нападнат от зомбита които са превърнали цялото население на земята в неживи чудовища. Малкото оцелели хора са се скрили под земята. Но за да оцелеят там им трябва чист въздух, който те си набавят чрез пречиствател на повърхността. Целта ти е да опазиш пречиствателя от настъпващите орди от зомбита. Успех.
Посещения: 4513 Добавено: вт 22 окт 2013
Добави към любими
Движение с WASD.
Цел и стрелба с мишката.
Q, E - смяна на оръжие.
Интервал - граната.
R - презареждане.
Снимка 1 от Зомби Трапер 2 Снимка 2 от Зомби Трапер 2 Снимка 3 от Зомби Трапер 2 Снимка 4 от Зомби Трапер 2
Зомби Паркинг 3D
Зомби Паркинг 3D е зарибяваща игра направена за Unity Player. Целта ти е да паркираш зомби джипката на определеното за това място. Трябва да изпълниш задачата преди да изтече времето. Скачай в камиона и изпробвай шофьорските си умения.
Зомби Паркинг 3D
4.00
8,2K
Зомби Пикап Оцеляване
Зомби Пикап Оцеляване е забавна игра в която трябва да мачкаш зомбита с огромния си брониран пикап. Освен това трябва да спасяваш и цивилното население, което се крие из картата. Успех.
Зомби Пикап Оцеляване
4.00
10,2K
Зомби Кръстоносци
Краля Червената брада е добър и съвестен владетел, но на границата на кралството зъл магьосник се приготвя за ужасяващ план. Той е трансформирал поданиците на краля в Зомбита и ще се опита да превземе кралството на червената брада. Сега то зависи само и единствено от теб.. Строй защитни кули и ги подобрявай редовно за да удържиш позициите си. Успех.
Зомби Кръстоносци
4.50
12,8K
Зомби Танк
Зомби Танк е страхотна нова игра в която караш танк и мачкаш зомбита. Размазвай зомбитата и изоставените стари коли, докато се опитваш да избягаш от заразения град. След всеки опит подобрявай машината си за да успееш да изминеш по-дълго разстояние.
Зомби Танк
5.00
5,5K
Зомби Камион 2
Зомби Камион 2 (Zombie Truck 2) е втората версия от поредицата игри. Ти управляваш камион, който прилича на руски ЗИЛ, и стреляш по зомбита и спасяваш оцелели от ужаса. Пали двигателя и се впусни в екшъна.
Зомби Камион 2
2.67
6,8K