Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Изчадието от Латерната
Отличен 5
(1 глас)

Изчадието от Латерната

С наближаването на Хелоуин се задават и тематичните игри. Тази игра се казва Изчадието от Латерната и се разказва за чудовище които обикаля по улиците на града и плаши хората за да им вземе сладките. Успех.
Посещения: 4623 Размер на файла: 18 MB Добавено: чт 24 окт 2013
Добави към любими
Движи се WASD.
K,L - атака.
Снимка 1 от Изчадието от Латерната Снимка 2 от Изчадието от Латерната Снимка 3 от Изчадието от Латерната Снимка 4 от Изчадието от Латерната
youtube/T-I9jbTCnTM youtube/yJDjYNtmEoI
Hack Slash Crawl
Много добра RPG екшън игра, в която се биете срещу различни чудовищя, събирате оръжия, брони и други предмети, като същевременно трупате опит и учите нови магии.
Hack Slash Crawl
4.33
37K
Endless War 3
В третата част на тази игра ще намерите 30 нови мисии, много нови оръжия и ВСИЧКИ мисии и оръжия от предишните версии. Всъщо така сега можете �
Endless War 3
4.00
12,1K
Войната на хейтърите 2
Новата версия на популярната игра Войната на хейтърите е тук. В новата версия ще се насладите на подобрена графика и много нови оръжия и нива. Изберете вашият любим гиик и се включете в екшъна.
Войната на хейтърите 2
3.00
4,6K
Блиц Танк
Една невероятна екшън/танк игра. Карайте огромен танк и пробийте вражеската защита като използвате снаряди, картечници и много други смъртоносни оръжия.
Блиц Танк
4.00
10,9K
Супер Марио Стрелба
Злия Баузър отново е отвлякъл принцесата. Супер Марио отново трябва да се докаже като безстрашен герой и да я спаси от злодея. В тази версия на играта Марио е въоръжен с мощно оръжие с което да стреля по гумбите.
Супер Марио Стрелба
4.50
3,3K