Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Истински Войни
Отличен 4.4
(5 гласа)

Истински Войни

Римляните са завзели цялото северно кралство на Викингските племена. Останали са неколцина оцелели викинги, които планират да се съюзят срещу римската империя. Застани на чело на тази сбирщина от викинги които са готови да умрат за свободата си. Успех.
Посещения: 20785 Размер на файла: 10 MB Добавено: пт 25 окт 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Истински Войни Снимка 2 от Истински Войни Снимка 3 от Истински Войни Снимка 4 от Истински Войни
youtube/70FMZNGVbT4
Града на Чудовищата
На далечен остров, наречен острова на чудовищата, си живели спокойно и самите чудовища. Идилията продължила до един ден в който острова бил нападнат от алчните хора, които искали да вземат всички ресурси от острова и да ги използват за собствена облага. Развий града си, подобри защитата и създай добре тренирана армия с която да разгромиш враговете си.
Града на Чудовищата
4.00
10,2K
Knight Fall
Въртете картата със стрелките.
Цъкайте с мишката върху еднаквите блокове за да изчезнат и да се предвижи рицарят.
Knight Fall
5.00
8,3K
Каскади с Мотори
Каскади с Мотори е страхотна игра с мотори в която управлявате кросов мотор по различни писти с много скоци и рампи. Карай възможно най-бързо и изпълнявай различни каскади и събирай звездички за максимален резултат. Успех.
Каскади с Мотори
5.00
5,6K
1066
Много добра походова стратегия
1066
4.50
32,1K
Морковена Защита 2
Морковена Защита 2 е втората версия на предизвикателната игра Морковена Защита. Действието в новата игра се развива в пустинята и предлага много нови оръжия и кули. Защитавай скъпоценния морков и не оставяй злите създания да достигнат до него на всяка цена.
Морковена Защита 2
3.00
8,8K