Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Покемон Защита 2
Много добър 4
(2 гласа)

Покемон Защита 2

Няколко диви покемони са атакували лабораторията на професор Оук. Аш трябва да защити лабораторията като използва своите собствени покемони. Защитавай базата като използваш различни видове покемони с които да се противопоставиш за лошите. Играта е типична защита.
Посещения: 3884 Размер на файла: 2 MB Добавено: сб 26 окт 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Покемон Защита 2 Снимка 2 от Покемон Защита 2 Снимка 3 от Покемон Защита 2 Снимка 4 от Покемон Защита 2 Снимка 5 от Покемон Защита 2
Покемон Защита
Диви покемони се опитват да разрушат лабораторията на доктор Оак и я атакуват. Ти като треньор на покемони ще трябва да помогнеш на доктора да опази лабораторията си.
Покемон Защита
5.00
12,2K
Покемон Ски
Забавна ски игра със Саша от Покемон филмчетата. Спускай се със ски по стръмната писта и събирай бонусите. Избягвай препятствията и скачай от скоковете за максимален резултат.
Покемон Ски
3.00
4,8K
Спонджбоб паркинг
Спонджбоб е излязъл със своята лодка и сега той има нужда от помощта ти. Помогни му да паркира лодката внимателно на определеното място без да удряш другите лодки.
Спонджбоб паркинг
4.00
14,2K
Bloons Защита 5
Новата, пета версия на играта Bloons Tower Defense е вече тук. Новата версия предлага много нови кули и ъпгрейди за тях.
Bloons Защита 5
3.33
39,1K
Зомби Напдение TD
Зомби Напдение TD e защитна игра в която трябва да защитаваш града от Зомби инвазия. Строй защитни кули и ги поставяй на стратегически позиции, така че да спреш постоянно напащите зомбита.
Зомби Напдение TD
5.00
23K