Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Джипове и Зомбита
Добър 3
(1 глас)

Джипове и Зомбита

Джипове и зомбита е страхотна екшън игра със зомбита, джипове и много стрелба. Населението на планетата Земя е заразено с опасен вирус който превръща хората в зомбита. Запали бронирания си джип и започни да разчистваш улиците от гладните за мозъци зомбита. След всяко ниво можеш да използваш спечелените пари за да подобряваш оръжията си.
Посещения: 11093 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 28 окт 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Смяна на джиповете - 1,2,3
Снимка 1 от Джипове и Зомбита Снимка 2 от Джипове и Зомбита Снимка 3 от Джипове и Зомбита Снимка 4 от Джипове и Зомбита Снимка 5 от Джипове и Зомбита
youtube/wlWr5wM1aEg
Горещо Преследване в Града
Горещо Преследване в Града е игра с коли в която ти си в ролята на ченге което трябва да изпълнява различни мисии. Целта ти е да поддържаш безопасността в града и да не разбиваш полицейската кола. След всяка мисия можеш да използваш парите които си спечелил за да подобряваш колата си.
Горещо Преследване в Града
5.00
19,4K
Моджото на Мумията
Една страхотна игра в която трябва да изминеш възможно най-дълго разстояние с един опит. Ти си в ролята на млад зубрач, който се опитва да впечатли момичетата. Той е решил да стане готин като намери гробницата на цар Готин. Използвай реактивната си раница за да летиш из гробницата. Избягвай препятствията и летящите мумии и събирай златни монети с които да подобряваш екипировката си.
Моджото на Мумията
3.00
4,8K
Градски Състезания
Градски Състезания е триизмерна състезателна игра направена за Unity плеър. Целта ти в тази игра е намериш и отнемеш знамето на противниковия отбор и да го върнеш в твоята база. Опитай да отбележиш възможно най-много точки преди да изтече времето. Успех.
Градски Състезания
3.50
9,7K
Зомби Камион 2
Зомби Камион 2 (Zombie Truck 2) е втората версия от поредицата игри. Ти управляваш камион, който прилича на руски ЗИЛ, и стреляш по зомбита и спасяваш оцелели от ужаса. Пали двигателя и се впусни в екшъна.
Зомби Камион 2
2.67
6,5K
Тир в Задръстване
Тир в Задръстване е нова паркинг игра, в която трябва да паркираш огромен камион, но преди това трябва да стигнеш през трафика до самия паркинг. Играта е доста трудна.
Тир в Задръстване
3.00
11,9K