Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Джипове и Зомбита
Добър 3
(1 глас)

Джипове и Зомбита

Джипове и зомбита е страхотна екшън игра със зомбита, джипове и много стрелба. Населението на планетата Земя е заразено с опасен вирус който превръща хората в зомбита. Запали бронирания си джип и започни да разчистваш улиците от гладните за мозъци зомбита. След всяко ниво можеш да използваш спечелените пари за да подобряваш оръжията си.
Посещения: 11011 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 28 окт 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Смяна на джиповете - 1,2,3
Снимка 1 от Джипове и Зомбита Снимка 2 от Джипове и Зомбита Снимка 3 от Джипове и Зомбита Снимка 4 от Джипове и Зомбита Снимка 5 от Джипове и Зомбита
youtube/wlWr5wM1aEg
Оффроудъри 3D
Готина триизмерна оффроуд игра с джипове. Състезавай се срещу компютърно управлявани състезатели на затворена писта. Завършвай първи за да отключиш следващите нива. Успех.
Оффроудъри 3D
5.00
42,5K
Zombo Buster Rising
Медан, градът на тъмнината е заразен със сериозна болест от мистериозен мъж. Болестта превръща хората в зомбита. Zombo Buster е обучен екип от анти-зомби професионалисти които защитават града. Те току що са прочистили зона от която са получили СОС сигнал. Защитавай сградите от зомбитата като стрлеяш по тях. Събирай пари за подобрения по екипировката.
Zombo Buster Rising
4.50
5,8K
Alien Truck
Натоварете камиона с радиоактивни камъни и ги транспортирайте то електроцентралата без да ги разпилеете по пътя.
Alien Truck
3.00
9,7K
Blast Rider
Blast Rider е забавна игра с мотори в която се състезаваш с кросови мотори през пресечена местност. Карай мотора си възможно най-бързо, събирай пари, и прави трикове във въздуха за да отключиш следващото ниво. Събирай парите, за да ги похарчиш за по-бърза машина. Успех.
Blast Rider
3.50
5K
Марио Трактор Драг Състезание
Вашият любим Нинтендо герой Супер Марио е решил да участва в драг състезание с трактори. Той има нужда от вашата помощ, за да се научи да ускорява правилно и да спечели състезанието, без да преобърне трактора си. След всяко успешно състезание можете да подобрите двигателя или теглото на трактора си. Успех!
Марио Трактор Драг Състезание
3.00
12,5K