Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Джипове и Зомбита
Добър 3
(1 глас)

Джипове и Зомбита

Джипове и зомбита е страхотна екшън игра със зомбита, джипове и много стрелба. Населението на планетата Земя е заразено с опасен вирус който превръща хората в зомбита. Запали бронирания си джип и започни да разчистваш улиците от гладните за мозъци зомбита. След всяко ниво можеш да използваш спечелените пари за да подобряваш оръжията си.
Посещения: 11217 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 28 окт 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Смяна на джиповете - 1,2,3
Снимка 1 от Джипове и Зомбита Снимка 2 от Джипове и Зомбита Снимка 3 от Джипове и Зомбита Снимка 4 от Джипове и Зомбита Снимка 5 от Джипове и Зомбита
youtube/wlWr5wM1aEg
3D Джип Рали
3D Джип Рали е състезателна игра с офроуд джипове. Състезавай се срещу други мощни джипове по кални писти. Спечели златен медал на всяка писта за да отключиш следващата.
3D Джип Рали
4.00
21,8K
Кралски Път
Кралски Път е безплатна мрежова игра. Действието се развива във разбушуваните земи на Алдерстоун. Можеш да играеш сам, или с приятел съотборник. Играта предлага вдъхновяваща графика и не изисква даунлоуд.
Кралски Път
4.00
1,3K
Марио Зомби експлозия
Зомбитата са плъзнали навсякъде из Света на Марио. Най-ефективния начин да се отървеш от тях е да ги мачкаш с камион. Помогни на Марио да кара супер-камиона си през нивата и да мачка зомбитата.
Марио Зомби експлозия
5.00
16K
Mad Truck Challenge
Mad Truck Challenge е състезателна игра с камиони, направена от програмистите на playhub.com. Играта предлага 20 различни трасета, на които можете да премерите сили със състезателите оправлявани от компютъра. След всяко състезание можете да използвате събраните пари, за да подобрите камиона си или да закупите нов. Успех в успорваната надпревара!
Mad Truck Challenge
4.50
8,7K
Въздушна Опасност
Въздушна Опасност е игра за оцеляване със самолети. Играе се много лесно - самолета следва мишката. След всяка вълна от вражески самолети може да подобряваш уменията на пилота. Успех.
Въздушна Опасност
5.00
5,8K