Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Симпсънс състезание с Колела
Отличен 5
(1 глас)

Симпсънс състезание с Колела

Нова игра с любимите ни герои от семейство Симпсънс. Този път те са си организирали шантаво състезание с колелета. Можеш да играеш с всички четирима от семейството, но първо трябва да ги отключиш. Успех.
Посещения: 4896 Размер на файла: 5 MB Добавено: пн 28 окт 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Снимка 1 от Симпсънс състезание с Колела Снимка 2 от Симпсънс състезание с Колела Снимка 3 от Симпсънс състезание с Колела
Спонджбоб Супер Приключение
Помогни на Спонджбоб да събере колкото може повече хамбургери. Скачай по главите на лошите, и намери изхода от всяко ниво. Имаш точно 10 живота за да се справиш с това предизвикателство. Успех.
Спонджбоб Супер Приключение
5.00
4K
Триизмерно Рали
Триизмерно рали е състезателна игра в която си избираш автомобил, избираш си любим цвят и започваш едно лудо триизмерно състезание срещу компютърно управлявани опоненти.
Триизмерно Рали
5.00
68K
Турбо Дрифтъри
Турбо Дрифтъри (Turbo Drifters) е триизмерна игра с коли, в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Има няколко различни коли с които може да се състезаваш, но първо трябва да ги отключиш. Това става като печелиш състезанията.
Турбо Дрифтъри
3.00
6,7K
Трансформърс - скрити числа
Трансформърс - скрити числа е игра подходяща и за най-малките. Целта в нея е да намериш скрити числа в картинката на трансформърсите преди да е изтекло времето.
Трансформърс - скрити числа
5.00
9,6K
Зловещия Телепорт
Зловещия Телепорт е красива триизмерна игра с героите Финеас И Фърб. Те са измислили телепортираща машина, която ще им помогне да си свършат работата по-лесно. За жалост злия доктор е откраднал разработката им и е единия от героите ни е телепортиран в щаба на злия доктор. Помогни на другия герой да спаси приятеля си.
Зловещия Телепорт
3.00
9K