Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Острова на Краля 3
Отличен 5
(1 глас)

Острова на Краля 3

Третата версия на безплатната игра Острова на Краля. Новата версия може да играеш като магьосник или Боец. Започни приключението в тази непозната земя, намирай магически оръжия и се сражавай с митични чудовища, докато намериш изхода.
Посещения: 3570 Размер на файла: 10 MB Добавено: вт 29 окт 2013
Добави към любими
Движи се с мишката.
М - смяна между магьосник и Боец
I - инвентар.
Острова на мъртвите
Острова на мъртвите е защитна игра в която орди от зомбита се опитват да достигнат до твоя мозък. Защитавай укреплението си, купувай нови оръжия и оръдия. Подобрявай базата си и отключвай нови постижения.
Острова на мъртвите
4.00
26,6K
TDP4 Team Battle
Регистрирайте се или влезте, като гост в сървъра и се бийте в различни capture the flag турнаменти.
TDP4 Team Battle
5.00
22K
Octeria
Octeria е космическа екшън игра, в която летите с малък космически кораб и се защитавате от атакуващите ви вражеските кораби. След като унищожите кораб, неговата душа устава да се рее в пространството и можете да я уловите и използвате като енергия за кораба. Също така можете да подобрявате, оръжията и щитовете на кораба си, за да увеличите шансовете си за оцеляване.
Octeria
5.00
2,6K
X Men vs Justice League
Изберете си супер герой и се впуснете в героични битки.
X Men vs Justice League
4.00
33,5K
Летящо зомби 2
Втората версия на забавната игра лети зомби е вече тук. В нея целта е да прелетиш колкото се може по-далече със зомбито. Втората версия е с по-добра графика и нови джаджи които да прикачваш на зомбито.
Летящо зомби 2
4.00
6,5K