Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Чудовищен Пинбол
Отличен 5
(1 глас)

Чудовищен Пинбол

Чудовищен Пинбол е стандартна пинбол игра. Сюжета е доста мрачен - зомбита, чудовища и гробища. Не изпускай топката и постави рекорд.
Посещения: 2943 Размер на файла: 5 MB Добавено: ср 30 окт 2013
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Чудовищен Конструктор
В тази строителна игра ти си в ролята на строителен работник - шофьор който строи голям Мол. В играта има 20 нива и на всяко ниво имаш специфична задача. В началото трябва да транспортираш голям кран до строителната площадка а на следващото ниво трябва да натовариш огромни метални пръти.
Чудовищен Конструктор
2.50
16,1K
Чудовищен Хамър 2
Чудовищен Хамър 2 е семпла оф-роад игра, в която карате огромен жълт джип Хамър и премазвате колите и другите препятствия, които срещнете по пътят си.
Събирайте монети за максимален резултат и се насладете на играта.
Чудовищен Хамър 2
5.00
14,8K
Зомби Танк
Зомби Танк е страхотна нова игра в която караш танк и мачкаш зомбита. Размазвай зомбитата и изоставените стари коли, докато се опитваш да избягаш от заразения град. След всеки опит подобрявай машината си за да успееш да изминеш по-дълго разстояние.
Зомби Танк
5.00
5,5K
Супер Баскетбол
Можеш ли да вкарваш от тройката? Не? А какво е извинението ти? Бързо на игрището за да подобрим стрелбата ти, за да не се излагаш повече на игрището. Не пропускай да се позабавляваш с тази готина спортна игра с анимационна графика.
Супер Баскетбол
5.00
10,4K
Трудно Решение
Трудно решение е игра със стрелба от известното студио за игри Armorgames.com. В тази игра трябва да се сражаваш с орди от зомбита които са окупирали града ти. Събирай пари и подобрявай оръжията си.
Трудно Решение
3.00
10,6K