Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
След Залез 2
Отличен 5
(2 гласа)

След Залез 2

След Залез 2 е страхотна триизмерна игра със стрелба и много зомбита. В тази втора серия на играта ти си се барикадирал на покрива на малка сграда и се опитваш да се защитиш от хилядите зомбита които искат да те изядат. Събирай бонуси и подобрявай оръжията си за да издържиш максимално дълго.
Посещения: 6323 Добавено: чт 31 окт 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
youtube/LCPxUH8wKUc
След Залеза
След Залеза е игра в която трябва да оцеляваш в един враждебен свят пълен със зомбита. Използвай инстинктите си и всички налични оръжия за да удържиш позицията си докато пукне зората.
След Залеза
5.00
3,5K
Zombieland
В тази игра вие сте бейзболист, който се отбранява от зомбита, като ги удря с топки.
Zombieland
5.00
14,5K
Зомбо Стрелба
Зомбита са нападнали града ти и са заразили всички жители. Ти си се барикадирал в последната оцеляла сграда, и трябва да се опазиш възможно най-дълго. Разполагай войници по етажите и се опитай да спреш зомби инвазията. След всяко ниво можеш да похарчиш скъпоценните камъни които си спечелил за да подобряваш войниците си. Успех.
Зомбо Стрелба
4.00
8,1K
Сектор Beta
Сектор Бета е игра за оцеляване със зомбита и мистериозни лабиринти. Защитавай се от вълните враждебно настроени зомбита и подобрявай оръжията си след всяка вълна.
Сектор Beta
4.00
6K
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel е поредната игра направена с колаборация между Лего и Междузвездни войни. Избери си космически кораб и се впусни в надпреварата. На всяко ниво има скрити корабни части , и ако успееш да ги събереш ще отключиш нов кораб. Успех.
LEGO Star Wars: Ultimate Rebel
4.67
6,2K