Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Елитни Пехотинци: Мрежа
Добър 3
(1 глас)

Елитни Пехотинци: Мрежа

Елитни Пехотинци: Мрежа е триизмерна екшън игра в която играете в мрежа срещу играчи от цял свят. Включи се в готово игра или създай своя. Може да избираш измежду 6 различни арени. Избери си игра и се включи в стрелбата.
Посещения: 12781 Размер на файла: 18 MB Добавено: чт 31 окт 2013
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Бягане - Шифт
Клякане - контрол.
Прицел и стрелба с мишката.
Екстремно Рали: Тренировка
Екстремно Рали: Тренировка е зарибяваща триизмерна игра, в която ти шофираш малка кола-играчка. Пистата е пълна с рампи и скокове. Включи количката и се впусни в надпреварата.
Екстремно Рали: Тренировка
3.80
12,6K
Легендата Конг
Легендата Конг е екшън игра в която се сражаваш с врагове и събираш пари и оръжие. На края на всяко ниво може да използваш събраните пари за ъпгрейд.
Легендата Конг
3.50
4,7K
The strangers 4
В тази игра вие сте капитан на Делта Форс екип. Вашата първа мисия е да спасите трима заложници. Натиснете spacebar, за да намерите екипа си на GPS-а. Използвайте мишката, за да ги поставите на стратегически места.
The strangers 4
3.00
15,2K
Freefall Tournament
Freefall Tournament е уникална мрежова игра в която се сражаваш срещу играчи от цял свят. Замайваща триизмерна графика и различен клас бойци за всякакви предпочитания. Целта е да превземеш базата на противниковия отбор. Избери си игра на сървъра и се впусни в битката.
Freefall Tournament
3.00
9K
3D Сноуборд
Спускайте се със сноуборд, състезавайте се със съотборниците си, правете скокове и трикове във въздуха.
3D Сноуборд
3.00
62,4K