Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Каскадьора Моторист
Добър 3
(1 глас)

Каскадьора Моторист

Легендарния каскадьор-моторист трябва да заснеме поредната екшън сцена за нов филм. Помогни му да прелита огромни пропасти и да събира бонусите по нивата. Целта ти е да оцелееш до края. Успех.
Посещения: 6570 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 6 ное 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Шпация - скок.
Снимка 1 от Каскадьора Моторист Снимка 2 от Каскадьора Моторист Снимка 3 от Каскадьора Моторист Снимка 4 от Каскадьора Моторист Снимка 5 от Каскадьора Моторист
Каскадьора Джо - Супер Звезда
Каскадьора Джо е изумителна и доста трудна игра с мотори. В тази игра Каскадьора Джо кара кросов мотор по кални писти изпълнени със смъртоносни препятствия. Дай най-доброто от себе си и прекоси всички препятствия възможно най-бързо. Карай внимателно защото на края на нивото трябва да спреш, или ще катастрофираш. След всяко ниво може да използваш парите които си спечелил за да подобряваш машината си.
Каскадьора Джо - Супер Звезда
5.00
7,3K
Pizza Delivery
Разнасяйте пици с мотор. Спрете на отбелязаните места, за да оставите пицата и внимавайте да не се блъснете. Успех !
Pizza Delivery
3.00
37,9K
Дора - Зимно приключение
Дора - Зимно приключение е игра с мотори подходяща за най-малките посетители. В тази игра трябва да помогнеш на Дора да събере всички подаръци разпръснати по заснежените пътеки. Карай внимателно по заснежените пътища и се опитвай да достигнеш дестинацията си без да паднеш от мотора.
Дора - Зимно приключение
4.50
7,8K
Зимно Мото
Зимно Мото е реалистичен симулатор в който караш пистов мотор по заснежени писти. Играта е направена за Unity Player и предлага зашеметяваща триизмерна графика.
Зимно Мото
4.27
17,2K
Urban FMX
Карайте кросов мотор и сменяйте платната по които се движете за да не се разбиете. Правете трикове и събирайте точки.
Urban FMX
5.00
16,7K