Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Летищно Такси
Много добър 4
(3 гласа)

Летищно Такси

Летищно Такси е триизмерна игра изискваща Unity Player. Целта ти в тази игра е да паркираш таксито на определените за това места без да удариш таксито. Паркирай бързо и внимателно и се съобразявай с ограниченото време. Ако удариш колата ще трябва да започнеш нивото отначало.
Посещения: 18368 Размер на файла: 21 MB Добавено: ср 13 ное 2013
Добави към любими
Играе се със стрелките.
Sanctioned Renegades Multiplayer
Sanctioned Renegades Multiplayer е страхотна триизмерна, мрежова игра. Играта изисква инсталиран Unity Player. Реалистична графика и 10 оръжия които трябва да отключиш. Избери си оръжие и се включи в екшъна. Можеш и да хостнеш игра в която да поканиш приятелите си.
Sanctioned Renegades Multiplayer
4.50
15,7K
Highway Madness
Изберете вашата кола от Lamborghini, Ferrari, или Aston и се включете в магистралните гонки.
Highway Madness
4.00
114,4K
Sim Taxi Berlin
В тази игра вие сте шофьор на такси в Берлин. Качавайте пътници и ги карайте до желаното място.
Sim Taxi Berlin
4.00
35,6K
Шофьор на Такси
В тази игра сте шофьор на Такси и печелите пари като транспортирате хора до желания адрес. Ако карате бързо и стигнете на адреса по-рано от очакваното ще спечелите повече пари. Като изкарате достатъчно пари може да си купите нова кола или да подобрите тази която вече имате.
Шофьор на Такси
4.00
55,3K
Магистрален Състезател
Магистрален Състезател е триизмерна игра с коли. Изисква Unity 3D плеър. В тази игра караш колата си по магистралата с висока скорост. Главната ти цел е да изпревариш всички по пътя си без да се разбиеш. След всяко състезание можеш да използваш парите които си изкарал за да си купиш по-бърза кола. Успех.
Магистрален Състезател
4.67
23,3K