Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Мутанти - Защита
Добър 3
(1 глас)

Мутанти - Защита

Мутирал вирус се е разпространил по целия свят. Вируса преобразява заразения в мощен мутант. Цивилизацията е на ръба на оцеляването, и искрици надежда проблясват все по-слабо. Можеш ли да поведеш смелите защитници срещу мутантските орди.
Посещения: 7952 Размер на файла: 4 MB Добавено: вт 19 ное 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Светът на мутантите 2 - прераждането
Светът на мутантите 2 - прераждането е екшън игра, в която вие летите с джет-раница и се биете срещу различни видове мутанти. Играта предлага шест различни планети, които трябва да прочистете от враждебните мутанти. Докато се биете с мутаните, вашият герой трупа опит, който може да бъде използван за подобряване на оръжията и уменията ви. Успех !
Светът на мутантите 2 - прераждането
4.00
9K
Keeper of the Grove 2
Keeper of the Grove 2 е много добре направена защитна в която трябва да строиш и ъпгрейдваш кули. Целта ти в тази игра е да позволяваш на лошите да откраднат протоните. Строй защитни кули по пътя на алчните чудовища за да ги спреш навреме.
Keeper of the Grove 2
4.50
11,4K
Rise of the Titans 2
Втората версия страхотната екшън игра Rise of the Titans е вече тук. В новата версия можеш да изследваш 8 нови нива с невероятна графика. Избери си измежду 6 различни чудовища, подобрявай уменията си се сражавай с над 20 врагове. Успех.
Rise of the Titans 2
5.00
3,1K
Коли срещу оръдия
Коли срещу оръдия е тауър дефенс/защитна игра в която трябва да строиш кули и да ги разполагаш на стратегически позиции за да защитиш главната си сграда от рояците атакуващи автомобили.
Коли срещу оръдия
3.00
13,1K
Зомби Лудост
Твоят космически кораб пътува през дълбокия космос. Дестинацията на пътуването е далечна планета, неизследвана от хора досега. Неочаквано кораба ти е нападнат от зомбита. Кораба ти е засякъл нападението и те е събудил от криогенен сън за да защитиш кораба и останалите от екипажа. Грабни пистолета си и започни да прочистваш стаите една по една от гладните зомбита. Събирай пари за да подобряваш оръжията си и да си купуваш нови оръжия. Успех войнико.
Зомби Лудост
5.00
6,4K