Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Роган - Майстора на Меча
Добър 3
(1 глас)

Роган - Майстора на Меча

Могъщ и тъмен магьосник е използвал древния кристал за да отвори забравената отдавна Врата на Отчаянието. След това той разцепва кристала на 4 отделни парчета и го дава на четири митични същества, така че никой да не може да събере кристала и да затвори вратата. Трябва да намериш и победиш тези чудовища, и да събереш кристала, за да можеш да затвориш Вратата на отчаянието завинаги.
Посещения: 6930 Размер на файла: 3 MB Добавено: чт 21 ное 2013
Добави към любими
Движи се с WASD.
Атака - с мишката.
Шпация - яростна атака.
Кралско Нападение
В играта Кралско Нападение твоето кралство е нападнато от безброй ужасяващи чудовища. Тренирай армията си и защити поданиците на кралството. Крайната ти цел е да разбиеш гнездото на отвратителните създания. Не забравяй и да тренираш данъчни - те ще вкарат допълнителен доход в хазната. Успех.
Кралско Нападение
4.50
11,9K
Super Mario Crossover
Супер марио игра, в която можете да избирате между 6 героя от други класически ретро игри.
Super Mario Crossover
3.56
188,7K
Анимационен Свят
Анимационен Свят е бойна игра която е събрала най-известните Манга герои. Можеш да си избираш партньори, да подобряваш уменията си и други. Много трудни босове те очакват! Успех.
Анимационен Свят
3.00
5,3K
BlackBoard Fight
Ретро екшън игра с интересна графика и разнообразни оръжия.
BlackBoard Fight
4.00
13,1K
Гангстер
Гангстер е супер екшън игра вдъхновена от класиката Grand Theft Auto. В нея трябва да изпълняваш различни незаконни мисии. Когато откраднеш кола трябва да си внимателен - полицията ще те издирва. Ако успееш да им избягаш ще има бонуси.
Гангстер
4.20
252,3K