Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Роган - Майстора на Меча
Добър 3
(1 глас)

Роган - Майстора на Меча

Могъщ и тъмен магьосник е използвал древния кристал за да отвори забравената отдавна Врата на Отчаянието. След това той разцепва кристала на 4 отделни парчета и го дава на четири митични същества, така че никой да не може да събере кристала и да затвори вратата. Трябва да намериш и победиш тези чудовища, и да събереш кристала, за да можеш да затвориш Вратата на отчаянието завинаги.
Посещения: 7068 Размер на файла: 3 MB Добавено: чт 21 ное 2013
Добави към любими
Движи се с WASD.
Атака - с мишката.
Шпация - яростна атака.
Анимационен Свят
Анимационен Свят е бойна игра която е събрала най-известните Манга герои. Можеш да си избираш партньори, да подобряваш уменията си и други. Много трудни босове те очакват! Успех.
Анимационен Свят
3.00
5,5K
Vault Assault
Бийте се с хордите от скелети и събирайте пари за ъпгрейди.
Vault Assault
4.00
12,7K
Дина Бой
Дина Бой е нова аркадна игра, с ретро графика и зарибяващ геймплей. Впусни се в приключението, което започва в мистериозна пещера, където трябва да копаеш и да взривяваш скали за скъпоценни минерали. Сражавай се с най-различни врагове и търси изхода от пещерата.
Дина Бой
5.00
4,4K
Водна Мания
Водна Мания е простичка и зарибяваща физична игра. Ти си в ролята на смел пожарникар който се опитва да потуши пожарите на всяко ниво. Опитай се да намериш правилния начин да изгасиш всеки пожар. Успех.
Водна Мания
5.00
7,6K
Яростта на Роботите
Яростта на Роботите е уникална мрежова игра с танкове. Играта изисква инсталиран Unity Player. Построй си собствен танк и се сражавай по онлайн арени с истински играчи от целия свят. Със спечелените пари можеш да подобряваш оръжията и защитата си, или дори да си купиш нов по-мощен танк.
Яростта на Роботите
4.00
6,1K