Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Роган - Майстора на Меча
Добър 3
(1 глас)

Роган - Майстора на Меча

Могъщ и тъмен магьосник е използвал древния кристал за да отвори забравената отдавна Врата на Отчаянието. След това той разцепва кристала на 4 отделни парчета и го дава на четири митични същества, така че никой да не може да събере кристала и да затвори вратата. Трябва да намериш и победиш тези чудовища, и да събереш кристала, за да можеш да затвориш Вратата на отчаянието завинаги.
Посещения: 7025 Размер на файла: 3 MB Добавено: чт 21 ное 2013
Добави към любими
Движи се с WASD.
Атака - с мишката.
Шпация - яростна атака.
Berzerk Ball 2
Втората версия на успешната игра Berzerk Ball е вече и при нас. Целта е да изстреляш дебеланкото и той да прелети максимално разстояние с един опит. Можеш да използваш най-различни специални удари по време на полета, така че да дадеш допълнителен тласък на дебеланкото.
Berzerk Ball 2
3.00
3,8K
Моторни войни 2
Втората версия на страхотната мултиплейър екшън игра с коли Моторни войни е тук. Също като предната версия и тази игра е направена с Unity технология и предлага страхотни реалистична 3D графика. Изберете своята кола и влезте в арената, на която ще се сблъскате с истински играчи от цял свят. След всеки сблъсък на арената можете да подобрите колата си в гаража или да закупите нова по добре въоръжена и по-мощна машина.
Моторни войни 2
3.00
10,8K
Внезапен Огън
Внезапен Огън е триизмерен шутър, в който ти си в ролята на елитен войник от специалните части, изпратен дълбоко в тила на врага. Мисията му е да обезвреди всички терористи и да прочисти сградите които те са окупирали. Успей войнико.
Внезапен Огън
4.50
12,3K
Uber Commando
Uber Commando е приятна неангажираща игра, в която твоя герой бяга и стреля автоматично. Преминавай през нивата, като стреляш по враговете, прескачаш траповете и избягваш куршумите. Успех.
Uber Commando
4.00
5,2K
East Fantasy
Бийте се с различните врагове, внимавайте с босовете. Успех !
East Fantasy
3.00
9,2K