Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Обречените Племена
Отличен 5
(1 глас)

Обречените Племена

Обречените Племена е игра за оцеляване направена за Unity плеър. В тази игра ти си най-страховития магьосник в света, който е бил повикан за специална мисия. Трябва да разрушиш великите кули за Мана. Сражавай се с безкрайните вълни от орки, и подобрявай оръжията си и магиите си.
Посещения: 7214 Размер на файла: 28 MB Добавено: чт 21 ное 2013
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
Операция на Специалните Части
Операция на Специалните Части е екшън игра с реалистична 3D графика изпоlзваща Unity 3d платформата. Заредете вашето оръжие и се впуснете в екшъна.
Операция на Специалните Части
5.00
8,2K
Мистериозно Оръжие
Мистериозно Оръжие е ходова стратегическа игра, в която се сражаваш срещу огромни чудовища с митичния си меч. Изучавай нови движения и подобрявай уменията си, като използваш парите които си спечелил в битките.
Мистериозно Оръжие
5.00
6,7K
Air Ambulance Simulator
Air Ambulance Simulator симулатор в който управляваш медицински хеликоптер. Играта е доста трудна, за това се заредете с търпение. Главната ти цел е да спасяваш хора попаднали в беда в трудно достъпни терени. Успех.
Air Ambulance Simulator
3.83
4,2K
Ловец на Зомбита 2
Много добра флаш игра, подобна на класиката Bomber Man.
Ловец на Зомбита 2
5.00
8,9K
Стрелбата Позволена
Стрелбата Позволена е екшън игра в която планетата Земя е нападната от насекоми и твоя отряд от елитни бойци трябва да ги спре. Изпълнявай различни мисии в които се сражавате срещу насекомите. Използвай спечелените пари за да си купуваш нови оръжия.
Стрелбата Позволена
4.00
10,4K