Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Обречените Племена
Отличен 5
(1 глас)

Обречените Племена

Обречените Племена е игра за оцеляване направена за Unity плеър. В тази игра ти си най-страховития магьосник в света, който е бил повикан за специална мисия. Трябва да разрушиш великите кули за Мана. Сражавай се с безкрайните вълни от орки, и подобрявай оръжията си и магиите си.
Посещения: 7084 Размер на файла: 28 MB Добавено: чт 21 ное 2013
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
Квадрат на Смъртта
Квадрат на Смъртта е нов триизмерен шутър направен за Unity Player. Играта предлага страхотна триизмерна графика и много интересен геймплей. Сражавай се срещу чудовища, зомбита и други фантастични състезания. Разполагаш и с голям арсенал оръжия - използвай го разумно. Успех.
Квадрат на Смъртта
5.00
3,7K
Завоевателя на Световете
Малдарк - завоевателя на световете е страхотна триизмерна ролева игра. Създай собствен герой, като избереш от трите основни вида: Рицар, мошеник или магьосник. Сражавай се с многобройни легиони чудовища и събирай ценните съкровища които пускат те след като умрат. Успех
Завоевателя на Световете
4.00
13,1K
Swords Saga
Много добра бойна игра.
Swords Saga
3.00
24,5K
Зомбита FPS
Зомбита FPS е екшън игра със зомбита, в която вие сте в ролята на войник, който е приклещен в територия заразена от кръвожадни зомбита. Твоята мисия е да се защитаваш от враждебните зомбита, да събираш оръжия и други предмети, които ще ти помогнат да оцелееш по дълго. Успех!
Зомбита FPS
3.75
11,2K
Hot Date Hunter
В тази игра вие сте готина мацка, излязла да си търси мъж.
Hot Date Hunter
3.00
12,3K