Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Обречените Племена
Отличен 5
(1 глас)

Обречените Племена

Обречените Племена е игра за оцеляване направена за Unity плеър. В тази игра ти си най-страховития магьосник в света, който е бил повикан за специална мисия. Трябва да разрушиш великите кули за Мана. Сражавай се с безкрайните вълни от орки, и подобрявай оръжията си и магиите си.
Посещения: 7014 Размер на файла: 28 MB Добавено: чт 21 ное 2013
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
Мръсни Земляни
Горивото на космическия ти кораб е свършило и си се приземил на планетата Земя. Сега военните сили на хората се опитват да те заловят. Опитай се да устоиш на атаките на хората, докато чакаш помощ от Кораба Майка, който ще те изпрати обратно у дома.
Мръсни Земляни
5.00
3,9K
Арената на Блъскащите Колички
Ако обичаш блъскащи колички, то тази игра е точно за теб. В тази игра блъскащите колички имат мощни двигатели. Включи се в надпреварата и блъскай колите от противниковия отбор докато не разрушиш всички, без изключение. Използвай турбото и спирачките за по-атрактивни сблъсъци.
Арената на Блъскащите Колички
4.00
26,5K
Bulwark 53
Интересна екшън игра. Селта е да се защитавате от зомбитата и да намерите входа за следващото ниво.
Bulwark 53
5.00
15K
CS Portable
CS Portable е страхотна онлайн версия на култовата Counter Strike. Играта изисква инсталиран UNITY Player. Играта може да се играе в мрежа срещу други хора, или в различни модове. Успех.
CS Portable
4.16
152,9K
Братска Сила
Братска Сила е страхотна ретро игра направена с модерната технология на Unity Player. В тази страхотна екшън игра ти водиш ескадрила от елитни войници през джунгла, която е пълна с терористи. Спасявай заложници и отключвай нови войници които ще ти помогнат в тежката битка с престъпниците. Късмет и успех.
Братска Сила
4.54
15,3K