Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Обречените Племена
Отличен 5
(1 глас)

Обречените Племена

Обречените Племена е игра за оцеляване направена за Unity плеър. В тази игра ти си най-страховития магьосник в света, който е бил повикан за специална мисия. Трябва да разрушиш великите кули за Мана. Сражавай се с безкрайните вълни от орки, и подобрявай оръжията си и магиите си.
Посещения: 7253 Размер на файла: 28 MB Добавено: чт 21 ное 2013
Добави към любими
Движи се с WASD или стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
Stinger Mission
Вземете оръжията си и унищожавайте зомбита и бизнесмени с пушки. Оцелявайте и купувайте нови оръжия.
Stinger Mission
5.00
26,7K
Gears Of Ender
Gears Of Ender е страхотна онлайн мрежова игра, която изисква Unity плеър. В тази игра се сражаваш срещу истински хора от цял свят. Включи се във вдъхновяващото приключение на Gears Of Ender.
Gears Of Ender
5.00
6,5K
Бомбастичен Картинг
Бомбастичен Картинг е страхотна триизмерна игра с екшън елементи. Избери си картинг и се впусни в надпреварата. Дрифтай в завоите за да спестиш време, и събирай различни бонуси, които може да използваш срещу противниците си.
Бомбастичен Картинг
3.00
5,6K
Магистрални Поразии
Магистрални Поразии е триизмерна игра направена с Unity технология. Действието се развива в близкото бъдеще (2080) където изкуствения интелект доминира ежедневието ни. В тази ситуация много корпорации се конкурират, като се опитват да провалят конкуренцията с нелоялни тактики. Твоята мисия е да използваш колата от бъдещето и да изпълняваш различни мисии по магистралата.
Магистрални Поразии
3.50
11K
4x4 АТВ Състезание
4x4 АТВ Състезание е страхотна 2D игра с АТВ-та, в която се състезавате срещу опоненти управлявани от компютъра. Започвайки играта можете да се състезавате само с една машина, но след това отключвате нови по мощни АТВ-та. Успех!
4x4 АТВ Състезание
4.00
5,4K