Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Велики Войни
Много добър 4
(3 гласа)

Велики Войни

Велики Войни е стратегическа игра с анимационна графика. В тази игра ти контролираш двама герои и бронирано превозно средство. Защитавай се от атакуващите те врагове, и качвай левели докато станеш достатъчно силен и разрушиш базата им.
Посещения: 9916 Добавено: пн 25 ное 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
youtube/YO87NDXZTjQ
1066
Много добра походова стратегия
1066
4.50
32,1K
Екстремно Рали
Екстремно Рали е триизмерна състезателна игра в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Има четири различни коли които можеш да управляваш но първо трябва да ги отключиш. Карай възможно най-бързи и спечели първото място за да продължиш напред.
Екстремно Рали
3.60
19,8K
Нахлуване
Нахлуване е страхотна защитна игра от лидерите в бранша - Armorgames. В тази игра не трябва да строиш кули - те вече са построени на картата. Твоята цел е да тренираш войници и да ги използваш за защита на входа към крепостта от войниците на мрака.
Нахлуване
5.00
31,1K
Зомби Защита с Кули
Зомби Защита е защитна игра с кули. Играта предлага много нива и подобрения на кулите. Започни кампанията в която трябва да удържаш безкрайните атаки на зомбита. Те ще се опитват непрестанно да пробият защитата и да инфектират всичко със зомби-зараза. Строй кули на стратегически позиции за да удържиш нескончаемите атаки на извергите.
Зомби Защита с Кули
4.50
12,2K
Zombo Buster Rising
Медан, градът на тъмнината е заразен със сериозна болест от мистериозен мъж. Болестта превръща хората в зомбита. Zombo Buster е обучен екип от анти-зомби професионалисти които защитават града. Те току що са прочистили зона от която са получили СОС сигнал. Защитавай сградите от зомбитата като стрлеяш по тях. Събирай пари за подобрения по екипировката.
Zombo Buster Rising
4.50
6,1K