Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кралство Ръш
Отличен 4.36
(11 гласа)

Кралство Ръш

Втората версия на страхотната защитна игра Кралство Ръш. Новата версия предлага много нови нива, кули и подобрения за армията ти. Твоите услуги отново са нужни на кралството защото то отново е под обсада от номадските пустинни племена. Поеми командването на силите и защити кралството.
Посещения: 39826 Размер на файла: 56 MB Добавено: пн 25 ное 2013
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Играе се с мишката.
Battle Bugs Attack
Поставяйте защитни кули на стратегически места, за да опазите храната от насекомите.
Battle Bugs Attack
5.00
3,9K
Лошото Мече
Лошото Мече е забавна игра в която се разказва за едно наистина лошо плюшено мече, което не е поканено на годишната сбирка на плюшените мечета, и е твърдо решено да си отмъсти за тази неправда.
Лошото Мече
3.00
4,7K
Последният оцелял
Последният оцелял е нова екшън игра от страхотните Armorgames. Екшънът се развива в град пълен със зомбита наречен Юниън сити. Твоята мисия е да събираш оръжия, да отварряш врати и да избиваш безкраните вълни от прииждащи зомбита.
Последният оцелял
3.00
14,3K
Papa Louie 3: When Sundaes Attack
Третата версия на страхотната аркадна игра Papa Louie 3: When Sundaes Attack е вече тук. Преминавай през нивата като събираш бонусите и се пази от препятствията. Успех.
Papa Louie 3: When Sundaes Attack
3.67
7,6K
Keeper of the Grove 2
Keeper of the Grove 2 е много добре направена защитна в която трябва да строиш и ъпгрейдваш кули. Целта ти в тази игра е да позволяваш на лошите да откраднат протоните. Строй защитни кули по пътя на алчните чудовища за да ги спреш навреме.
Keeper of the Grove 2
4.50
10,8K