Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кралство Ръш
Отличен 4.46
(13 гласа)

Кралство Ръш

Втората версия на страхотната защитна игра Кралство Ръш. Новата версия предлага много нови нива, кули и подобрения за армията ти. Твоите услуги отново са нужни на кралството защото то отново е под обсада от номадските пустинни племена. Поеми командването на силите и защити кралството.
Посещения: 40968 Размер на файла: 56 MB Добавено: пн 25 ное 2013
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Играе се с мишката.
4x4 АТВ Състезание
4x4 АТВ Състезание е страхотна 2D игра с АТВ-та, в която се състезавате срещу опоненти управлявани от компютъра. Започвайки играта можете да се състезавате само с една машина, но след това отключвате нови по мощни АТВ-та. Успех!
4x4 АТВ Състезание
4.00
5,2K
Coaster Racer 3
Третата версия на популярната състезателна игра Coaster Racer е тук. В новата версия на играта, ще откриете много нови писти, мотори, картинги и подобрения за тях. Запалете двигателя и се включете в оспорваната надпревара срещу управляваните от компютъра състезатели. След всяко успешно състезание печелите пари, които можете да използвате за подобряване на машината си. Успех!
Coaster Racer 3
4.00
14,5K
Хелбой Стрелба
Хелбой Стрелба е екшън игра вдъхновена от култовия филм Хелбой. Чудовища са атакували земята и ти си единствения който може да ги спре. Сражавай се с чудовищата и си пробивай път през тях. Използвай събраните пари за да подобряваш арсенала си. Не се отказвай, защото ти си последната надежда на човешката раса.
Хелбой Стрелба
5.00
10,7K
Спаси Лешниците
Помогнете на малката катерица да опази лешниците които е събрала за да изкара дългата зима. Стреляйте по всички нападащи чудовища които се опитват да откраднат лешниците. Подобрявайте оръжията си често за да успявате да удържате атаките.
Спаси Лешниците
4.00
16,5K
Внимание ОМАХА 44
Действието в играта се развива по истински случай. Датата е 6ти Юни, 1944 г. в Нормандия, по време на десанта на съюзническите сили във Франция. Ти си в ролята на немски войник, който защитава плажната ивица. Имаш на разположение 6 различни немски оръжия като картечници и автомати. За да можеш да ги ползваш в играта, трябва първо да ги купиш в магазина. Сражавай се смело срещу американските войници в 20 напрегнати нива.
Внимание ОМАХА 44
4.00
5K