Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кралство Ръш
Отличен 4.36
(11 гласа)

Кралство Ръш

Втората версия на страхотната защитна игра Кралство Ръш. Новата версия предлага много нови нива, кули и подобрения за армията ти. Твоите услуги отново са нужни на кралството защото то отново е под обсада от номадските пустинни племена. Поеми командването на силите и защити кралството.
Посещения: 39400 Размер на файла: 56 MB Добавено: пн 25 ное 2013
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Играе се с мишката.
Касапница 5 Продължението
Касапница 5 Продължението е петата версия на популярната игра за оцеляване. В новата версия откриваме много нови оръжия и подобрения. Защитавай базата си като разстрелваш безкрайните вълни от зомбита. Използвай любимите си оръжия или робота си.
Касапница 5 Продължението
5.00
12,6K
Скуби Ду Пикап
Скуби Ду Пикап е семпла игра с анимационна графика и нашия любим герой Скуби Ду. Помогни на Скуби да натовари храната в пикапа си и да я транспортира до края на нивото без да я разсипе. След всяко ниво изкарваш пари с които можеш да си купиш по-мощен пикап.
Скуби Ду Пикап
4.00
7,2K
Легенда за бездната 2
Легенда за бездната 2 е приключенска игра. Действието се равива на ходове. Избери си герой и го промени по свой вкус. По време на битките печелиш опит който може да използваш за да тренираш различните умения на героя си. Разкривай руините и се сражавай с враговете които застават на пътя на победата.
Легенда за бездната 2
5.00
15,3K
Дневника на зомбито
Готина екшън игра в която действието се развива в Лонон. Стреляй по зомбита в различни области на английската столица и използвай парите които печелиш за оръжия и умения.
Дневника на зомбито
3.00
7,3K
Свръх Мощност
Свръх мощност е страхотна триизмерна игра с коли. Играта предлага няколко варианта на игра, девет писти и много коли които можеш да отключваш и да ъпгрейдваш. Избери си любим вариант и любима кола и се впусни в надпреварата.
Свръх Мощност
3.95
49,2K