Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Кралство Ръш
Отличен 4.36
(11 гласа)

Кралство Ръш

Втората версия на страхотната защитна игра Кралство Ръш. Новата версия предлага много нови нива, кули и подобрения за армията ти. Твоите услуги отново са нужни на кралството защото то отново е под обсада от номадските пустинни племена. Поеми командването на силите и защити кралството.
Посещения: 40176 Размер на файла: 56 MB Добавено: пн 25 ное 2013
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Играе се с мишката.
Доктор Фламенверфер
Помогни на доктор Фламенверфер да осее града със своето зло чрез мощни химически оръжия. Събирай пари от мъртвите граждани и подобрявай летящата си машина. Пази се от полицаите защото ще те атакуват.
Доктор Фламенверфер
5.00
3,1K
Прокълнатото Съкровище 2
Втората версия на защитната игра Прокълнатото Съкровище е вече факт. В новата версия ще открием много нови нива и подобрения на кулите. Целта ти е същата както преди - да защитиш прокълнатото съкровище и да укрепиш защитата си.
Прокълнатото Съкровище 2
4.43
30,5K
Електрошок
Използвай електрическото си супер оръжие и стреляй по най-различни мишени. Изпълнявай различни мисии, и след всяка успешна мисия използвай парите които си спечелил за да ъпгрейдваш екипировката си.
Електрошок
4.00
19,2K
Million Dollar Tower Defense
Интересна защитна игра с голямо разнообразие от кули и подобрения.
Million Dollar Tower Defense
4.00
9,1K
Лудия Камионджия: Последно Преследване
Лудия Камионджия: Последно Преследване е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Ти си луд камионджия който се опитва да избяга от полицията и военните които го преследват. След всеки опит печелиш пари, с които да подобряваш камиона, така че всеки следващ опит ще е по-добър от предния. Успех.
Лудия Камионджия: Последно Преследване
4.00
9K