Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Градски Дрифт
Много добър 3.5
(2 гласа)

Градски Дрифт

Градски Дрифт е триизмерна състезателна игра със спортни супер-коли. Можеш да избираш измежду три различни коли - те са отключени в началото на играта. Избери си колата която ти допада най-много и се впусни в надпреварата срещу компютърно управляваните опоненти. Успех.
Посещения: 10757 Добавено: пн 25 ное 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Х - турбо.
Градски Състезания
Градски Състезания е триизмерна състезателна игра направена за Unity плеър. Целта ти в тази игра е намериш и отнемеш знамето на противниковия отбор и да го върнеш в твоята база. Опитай да отбележиш възможно най-много точки преди да изтече времето. Успех.
Градски Състезания
3.50
9,9K
Градски хаос
Градски хаос е състезателна игра, в която се състезавате с голям 4х4 джип срещу опоненти управлявани от компютъра. Всяко състезание се състои от шест обиколки и вие трябва да завършите първи на последната обиколка, за да отключите следващата писта.
Градски хаос
3.00
32,5K
Градски мини състезатели
Градски мини състезатели е нова състезателна игра. В нея ти се състезаваш на затворени мини писти със малки колички. Играта предлага много нива и колички, но първо трябва да ги отключиш като печелиш състезания.
Градски мини състезатели
4.00
16,8K
Градски Рейсъри
Градски Рейсъри е игра с коли, в която карате мощна спортна кола и се състезавате срещу опоненти управлявани от компютъра. Играта предлага шест различни писти, на които можете да се състезавате, но за да ги отключите трябва да спечелите първото място на предната писта. След всяко състезание можете да използвате спечелените игри, за да подобрите колата си.
Градски Рейсъри
3.00
43,6K
Градски усмивки
Превземи максимално много сиви места за да победиш злите сини топки. Внимавай много с облаците защото те убиват сърчицата ти.
Градски усмивки
3.00
7,7K