Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Пълна Авто Лудница
Отличен 4.33
(3 гласа)

Пълна Авто Лудница

Пълна Авто Лудница е състезателна игра с екшън елементи. Играта предлага 27 затворени писти на които се състезаваш срещу други опоненти. Трябва да спечелиш състезанието на всяка цена. Пускай мини по пистата, стреляй с оръдие - общо взето няма никакви правила - всичко е позволено. След всяко състезание може да използваш парите които си спечелил за да подобряваш автомобила.
Посещения: 8871 Размер на файла: 11 MB Добавено: чт 28 ное 2013
Добави към любими
Управлявай колата си със стрелките.
Z - Нитро.
X - оръжие A.
C - оръжие Б.
Пълна Касапница
Пълна касапница е страхотна триизмерна екшън игра. Действието се развива в тъмни коридори пълни с враждебно настроени врагове. Стреляй внимателно и събирай амуниции. Патроните свършват бързо.
Пълна Касапница
4.00
7,2K
Американски Състезания 2
Американски Състезания 2 е втората версия на страхотната състезателна игра. В новата версия ще откриеш много нови писти и подобрения за състезателната ти кола. Включи се в надпреварата срещу компютърно управлявани опоненти и се опитай да завършиш в челната тройка за да се класираш за следващата писта. След всяко спечелено състезание подобрявай колата си.
Американски Състезания 2
4.33
17,9K
Death Rush
Бягайте по покривите на сградете, скачайте от сграда на сграда, стреляйте по червените варели и атакуващите ви извънземни.
Death Rush
4.00
7,9K
Speeding Wheels
Много добро рали с 4 различни писти.
Speeding Wheels
4.50
53,3K
Snowfort
Снежен форт е една много добре направена екшън игра, в която вие командвате банда от деца, които се бият със снежни топки. Превземете целият квартал, като се сражавате с другите банди. След всяка превзета територия получавате парична награда, с която купувате оборудване за вашият отбор.
Snowfort
4.00
7,6K