Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Пълна Авто Лудница
Отличен 4.33
(3 гласа)

Пълна Авто Лудница

Пълна Авто Лудница е състезателна игра с екшън елементи. Играта предлага 27 затворени писти на които се състезаваш срещу други опоненти. Трябва да спечелиш състезанието на всяка цена. Пускай мини по пистата, стреляй с оръдие - общо взето няма никакви правила - всичко е позволено. След всяко състезание може да използваш парите които си спечелил за да подобряваш автомобила.
Посещения: 9029 Размер на файла: 11 MB Добавено: чт 28 ное 2013
Добави към любими
Управлявай колата си със стрелките.
Z - Нитро.
X - оръжие A.
C - оръжие Б.
Пълна Касапница
Пълна касапница е страхотна триизмерна екшън игра. Действието се развива в тъмни коридори пълни с враждебно настроени врагове. Стреляй внимателно и събирай амуниции. Патроните свършват бързо.
Пълна Касапница
4.00
7,3K
Речно Нападение
Речно Нападение е изпълнена с екшън игра направена от ветераните в бранша miniclip.com. В тази игра ти си в ролята на войник който пътува по река обсадена от вражески сили. Стреляй по всичко което мърда и си проправяй път напред. Викай въздушни подкрепления когато това се налага. Успех войнико.
Речно Нападение
3.50
13,2K
F1 Challenge
Участвайте в надпреварата за купата на формула 1. Карайте ф1 булет, печелете състезания и със спечелените пари подобрявайте автомобила си.
F1 Challenge
5.00
23,9K
Stinger Mission
Вземете оръжията си и унищожавайте зомбита и бизнесмени с пушки. Оцелявайте и купувайте нови оръжия.
Stinger Mission
5.00
26,7K
Тежко Състезание
Добре дошли в един нов свят на автомобилните състезания. Избери си монстър трък и се състезавай срещу компютърно управляваните опоненти. Дай най-доброто от себе си за да спечелиш и да преминеш на следващото ниво. Имаш три опита на всяка писта. Успех.
Тежко Състезание
5.00
6,8K