Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Пълна Авто Лудница
Отличен 4.33
(3 гласа)

Пълна Авто Лудница

Пълна Авто Лудница е състезателна игра с екшън елементи. Играта предлага 27 затворени писти на които се състезаваш срещу други опоненти. Трябва да спечелиш състезанието на всяка цена. Пускай мини по пистата, стреляй с оръдие - общо взето няма никакви правила - всичко е позволено. След всяко състезание може да използваш парите които си спечелил за да подобряваш автомобила.
Посещения: 8780 Размер на файла: 11 MB Добавено: чт 28 ное 2013
Добави към любими
Управлявай колата си със стрелките.
Z - Нитро.
X - оръжие A.
C - оръжие Б.
Пълна Касапница
Пълна касапница е страхотна триизмерна екшън игра. Действието се развива в тъмни коридори пълни с враждебно настроени врагове. Стреляй внимателно и събирай амуниции. Патроните свършват бързо.
Пълна Касапница
4.00
7,1K
Достигни целта
Много добро рали. Финиширайте първи за да минете на следващата писта.
Достигни целта
3.00
20,2K
Такси Експрес
Такси Експрес е нова игра с коли в която ти си шофьор на такси. Целта ти е да караш в различни градове и да транспортираш пътници. Карай внимателно и транспортирай пътниците бързо и безопасно за максимален бакшиш. След всяко ниво може да подобряваш таксито.
Такси Експрес
5.00
22,2K
Супер Картинг
Супер Картинг е състезателна игра в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти - роботи, нинджи, зомбита, пирати, каубои и извънземни. Избери си любимия герой и се впусни в надпреварата. След всяко състезание може да използваш спечелените пари за да подобриш картинга си.
Супер Картинг
3.50
9,5K
Gib Fest Multiplayer
Останете жив като стреляте по мутиралите животни, които постоянно ви атакуват. Със сабраните пари можете да закупувате нови оръжия и брони, които ще ви помогнат да оцелеете по-дълго.
Gib Fest Multiplayer
3.00
6,5K