Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Пълна Авто Лудница
Отличен 4.33
(3 гласа)

Пълна Авто Лудница

Пълна Авто Лудница е състезателна игра с екшън елементи. Играта предлага 27 затворени писти на които се състезаваш срещу други опоненти. Трябва да спечелиш състезанието на всяка цена. Пускай мини по пистата, стреляй с оръдие - общо взето няма никакви правила - всичко е позволено. След всяко състезание може да използваш парите които си спечелил за да подобряваш автомобила.
Посещения: 9078 Размер на файла: 11 MB Добавено: чт 28 ное 2013
Добави към любими
Управлявай колата си със стрелките.
Z - Нитро.
X - оръжие A.
C - оръжие Б.
Пълна Касапница
Пълна касапница е страхотна триизмерна екшън игра. Действието се развива в тъмни коридори пълни с враждебно настроени врагове. Стреляй внимателно и събирай амуниции. Патроните свършват бързо.
Пълна Касапница
4.00
7,3K
Командо: Ръш
Командо Ръш е стратегическа игра със супер известния екшън герой Рамбо. С твоя помощ той трябва да изпълнява различни военни мисии, да ъпгрейдва оръжията си, да тренира нови единици и да разбие вражеската база за да отключи следващата мисия.
Командо: Ръш
3.75
17K
Swords and Sandals
4.00
31,1K
Astro Flux
Astro Flux е мрежов онлайн шутър който се играе директно в браузъра. С началото на играта можеш да избираш измежду 3 малки кораба, а с напредването на играта ще можеш да пилотираш по-големи кораби. Избери си космически кораб и се включи в звездното приключение.
Astro Flux
4.00
954
Порше Боксер
Порше Боксер е супер състезателна игра в която се състезаваш срещу други поршета боксер на затворена писта. Избери си подходящ цвят за колата и се пускай в състезанието.
Порше Боксер
5.00
27,8K