Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Екстремно 3D Рали
Отличен 4.33
(6 гласа)

Екстремно 3D Рали

Екстремно 3D Рали е състезателна игра за Unity Player игра в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Всяко състезание има 6 обиколки и 10 опонента. Спечели всички състезания.
Посещения: 18627 Размер на файла: 21 MB Добавено: вт 3 дек 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - ръчна спирачка.
С - смяна на камера.
3D състезание с камиони
3D състезание с камиони е нова състезателна игра с камиони. В нея се състезавате срещу други компютърно контролирани опоненти. За да отключиш следваща писта трябва да завършиш първи.
3D състезание с камиони
4.00
27,4K
Трансформърс състезателни машини
Трансформърс състезателни машини е състезателна игра със камиони. Избери си любимия трансформърс камион и се включи в състезанието. Завърши първи за да отключиш следващата писта. Забавлявай се докато се състезаваш с анимационните си приятели.
Трансформърс състезателни машини
3.00
56,8K
Унищожителят 3
Невероятна триизмерна игра с коли. Главната ти цел е да нанесеш възможно най-много поражения върху околната среда. Събирай монети за по-висок резултат. Изпълнявай различни мисии за да вдигаш нива, и да отключваш нови предмети.
Унищожителят 3
3.75
100,9K
Тойота Приус Оцеляване 2
Тойота Приус Оцеляване 2 е игра с коли, която осмива добре познатия проблем с модела Приус на Тойота с педала на газта. В тази игра ти караш точно такава кола и педала на газта е заседнал в пода. Целта ти е да оцелееш докато не свърши бензина. Прескачай другите коли за да не катастрофираш в тях.
Тойота Приус Оцеляване 2
3.00
16,2K
Crazy Turtle
Карайте костенурко-подобна кола и се състезавайте с другите участници в състезанието.
Crazy Turtle
4.00
16K