Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Екстремно 3D Рали
Отличен 4.33
(6 гласа)

Екстремно 3D Рали

Екстремно 3D Рали е състезателна игра за Unity Player игра в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Всяко състезание има 6 обиколки и 10 опонента. Спечели всички състезания.
Посещения: 18715 Размер на файла: 21 MB Добавено: вт 3 дек 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - ръчна спирачка.
С - смяна на камера.
Хард Рок Рейсинг
Хард Рок Рейсинг е страхотна състезателна игра с перфектна графика и динамичен геймплей. Играта предлага различни модове и писти. Пали колата и се впускай в надпреварата. Опитай се да елиминираш всички опоненти преди последната обиколка.
Хард Рок Рейсинг
4.00
24,6K
Crash n Smash Derby
В тази игра участвате в разрушително дерби, Блъскайте другите коли и се постарайте да останете последната кола в движение.
Crash n Smash Derby
3.50
50,4K
Turbo Tanks
В тази игра управлявате танк, целта ви е да стигнете на време до финиша, без да разрушите танка.
Turbo Tanks
4.00
31,5K
Рали с мотори 2
Рали с мотори 2 е нова рейсинг игра с мотори с мотори в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Карай мотора си внимателно, събирай бонусите и се опитвай да завършиш първи за да отключиш следващата писта.
Рали с мотори 2
4.00
45,9K
Бягство от Корпорацията
Твоята свръзка във Вегас е бил заловен и сега корпорацията е по следите ти. Трябва да успееш да се измъкнеш преди мутрите на корпорацията да успеят да те заловят. Настъпи газта и избягай преди да те хванат.
Бягство от Корпорацията
3.00
18,8K