Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Екстремно 3D Рали
Отличен 4.33
(6 гласа)

Екстремно 3D Рали

Екстремно 3D Рали е състезателна игра за Unity Player игра в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Всяко състезание има 6 обиколки и 10 опонента. Спечели всички състезания.
Посещения: 18935 Размер на файла: 21 MB Добавено: вт 3 дек 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - ръчна спирачка.
С - смяна на камера.
Прецизен паркинг
Прецизен паркинг е доста трудна игра за паркиране, за тези които обичат подобни игри. Това е шанс да тестваш способностите си да паркираш. Опитай се да паркираш спортната си кола на отбелязаните места преди да изтече времето. Карай внимателно.
Прецизен паркинг
4.00
33,2K
Stunt Rush 3D
Stunt Rush 3D е уникална триизмерна игра. Действието се развива в далечното бъдеще. Ти управляваш бъги с което се движиш из космически писти над града. Управлявай внимателно за да не паднеш зад борда. Има общо 10 трака по които да се състезаваш, но първо трябва да ги отключиш.
Stunt Rush 3D
4.13
7,2K
Пожарна рейсинг 3D
Участвай в годишното състезание на пожарникарите и се състезавай с пожарни автомобили. Страхотна триизмерна игра с пожарни. Нека най-добрия шофьор на пожарна спечели това оспорвано състезание.
Пожарна рейсинг 3D
5.00
35,5K
Zombie Strike Two
Втората версия на страхотната игра за оцялване Zombie Strike е вече факт. Ти си приклещен във ферма пълна със зомбита и главната ти цел е да оцелееш. Сражавай се с ордите зомбита и се опитай да удържиш фронта възможно най-дълго. Успех.
Zombie Strike Two
3.85
8,2K
Drunk Drive Championship
Състезание по каране пиян.
Не пробвайте наученото в тази игра по улиците.
Drunk Drive Championship
4.00
41,1K