Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Екстремно 3D Рали
Отличен 4.33
(6 гласа)

Екстремно 3D Рали

Екстремно 3D Рали е състезателна игра за Unity Player игра в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Всяко състезание има 6 обиколки и 10 опонента. Спечели всички състезания.
Посещения: 18786 Размер на файла: 21 MB Добавено: вт 3 дек 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация - ръчна спирачка.
С - смяна на камера.
Токио Дрифт
Токио Дрифт е страхотна триизмерна игра с коли, в която се състезаваш по улиците на Токио. Играта предлага два мода на игра, като единично състезание, и състезание срещу опоненти. Избери си най-яката кола и дай газ.
Токио Дрифт
4.36
49,2K
Car-lot Chasers
Ако спечелиш състезанието, печелиш и колата на съперника си; губиш състезанието, губиш и колата си. Целта е да събреш колите на всичките си съперници.
Това е високоскоростно съревнование с професионални пилоти.
Car-lot Chasers
5.00
27,8K
Пътят Z
Пътят Z е страхотна игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Мачкай зомбитата по пътя и след всеки опит подобрявай колата си за да можеш да изминеш още по-голямо разстояние следващия път. Успех.
Пътят Z
4.19
14K
3D Parking: City Rumble
3D Parking: City Rumble е забавна и реалистична паркинг игра захранена от Unity3D технологията. Със започването на играта ще паркираш само малки коли, но с напредването през нивата ще ти поверяват все по-скъпи и хубави коли. Успех.
3D Parking: City Rumble
3.83
6K
Магистрално пътуване
Карай супер спорна кола по магистралата колкото можеш по-бързо. Избягвай другите коли, защото ако удариш някоя от тях играта свършва.
Магистрално пътуване
3.00
107,1K