Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Заслужават да умрат 2012 част 2
Отличен 4.6
(5 гласа)

Заслужават да умрат 2012 част 2

Втората част на страхотната игра Заслужават да умрат е вече факт. В новата версия започваш в Забравените хълмове които са пълни със зомбита. За щастие имаш избор от огромни автобуси и камиони. Подобрявай машината след всеки опит за да успееш да стигнеш до края на нивото.
Посещения: 33605 Добавено: вт 3 дек 2013
Добави към любими
Мобилни версии: iPhone/iPad Android
Управлявай със стрелките.
Заслужават да Умрат: Супервозило
Новата версия на невероятния хит Заслужават да Умрат е вече и при нас. В тази версия наречена супервозило, както може би се досещаш има нова кола - могъщото супер возило. Пали двигателя и не губи време - много зомбита чакат да бъдат размазани.
Заслужават да Умрат: Супервозило
4.80
43,4K
Заслужават да Умрат 2012
Новата версия на супер успешната игра Заслужават да Умрат 2 е вече и при нас. Както и в предната версия, трябва да подобряваш колата си и да газиш и стреляш по зомбитата. Крайната ти цел е да се измъкнеш от града.
Заслужават да Умрат 2012
4.57
105,8K
Лети зомби лети
Трябва да хвърлите зомбито възможно най-далеч. За постигане на по-добри резултати, използвайте парите, събрани от вашите опити и купувайте различни приспособления в магазина.
Лети зомби лети
5.00
7,7K
Eiffel Attack
Защитете Айфеловата кула от атаката на клечките войници.
Eiffel Attack
3.00
14,9K
Road Devil
В тази игра вие сте шофьор на товарен камион. Транспортирайте колетите до определеното място, без да ги разсипeте. Със спечелените пари можете да подобрявате камиона си.
Road Devil
5.00
82,6K