Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Дора Изследователката: Приключение с камиони
Много добър 4
(2 гласа)

Дора Изследователката: Приключение с камиони

Приятелите на Дора са я помолили да им купи подаръци за Коледа. Тази задача е вече изпълнена, но сега остава най-сложното - доставката. Помогни на Дора изследователката да достави подаръците на приятелките си. За целта използвай лилавия и камион.
Посещения: 4251 Размер на файла: 1 MB Добавено: вт 3 дек 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Шпация за доставка.
1-9 избери подарък.
Дора Изследователката - Ходене насън
Това е едно необичайно приключение с нашата любима героиня Дора изследователката и Буутс. Те ще изпитат ходенето насън в Коледната вечер. Помогни им да преодолеят всички опасности и препятствия, и да съберат всички лакомства.
Дора Изследователката - Ходене насън
4.00
2,6K
Дора - Голямото Приключение
Дора и Бутс отново са тръгнали на приключение. Този път целта им е да съберат всички сини диаманти. Пътя им е осеян с капани и смъртоносни създания които се опитват да убият Дора и Бутс. Не им позволявай.
Дора - Голямото Приключение
4.00
4,1K
Дора - Зимно приключение
Дора - Зимно приключение е игра с мотори подходяща за най-малките посетители. В тази игра трябва да помогнеш на Дора да събере всички подаръци разпръснати по заснежените пътеки. Карай внимателно по заснежените пътища и се опитвай да достигнеш дестинацията си без да паднеш от мотора.
Дора - Зимно приключение
4.50
7,8K
Дора за Оцветяване
Дора е щастлива както винаги, но и липсва малко ентусиазъм. Вдъхни и живот като оцветяваш картинките с ярки цветове. Успех.
Дора за Оцветяване
4.00
27,1K
Дора Събери Три
Още една игра с любимата ни Дора Откривателката. Събери три или повече еднакви обекта за да изчезнат. Не се мотай защото времето ти е ограничено.
Дора Събери Три
3.67
4,3K