Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оръжия на Анархията
Отличен 4.5
(2 гласа)

Оръжия на Анархията

Оръжия на Анархията е триизмерна игра от ветераните в бранша Miniclip.com. Играта е направена за shockwave флаш и предлага страхотна триизмерна графика. Взривявай всичко което ти се изпречи на пътя с голямото си оръжие. Докажи кой е господаря на разрухата.
Посещения: 9117 Добавено: ср 4 дек 2013
Добави към любими
Изнасяй с А и D
S - прикриване.
Прицел и стрелба с мишката.
Оръжия на отмъщението
Ръката на отмъщението (Arms Of Revenge) е много добре направена аркадна игра с много бой. Действието се развива във време в което цари пълен хаос и хората се избиват един друг без причина. Използвай бойните си умения за да оцелееш в тази враждебна среда.
Оръжия на отмъщението
5.00
5K
Американски Снайпер
Американски Снайпер е военна игра, в която ти си в ролята на войник от специалните части. Твоята цел е да застреляш колкото можеш повече зомбита преди да изтече времето. Успех.
Американски Снайпер
4.00
7K
Марио Робо Битка
Армията роботи на Баузър отново напада нашия любим Супер Марио. Роботите са въоръжени с различни оръжия и са много силни. Марио трябва да използва собствения си робот за да се защити от подлата атака на Баузър. Той разчита на твоята помощ - не го разочаровай.
Марио Робо Битка
5.00
2,9K
Боулинг по Хълма
Боулинг по Хълма е много добра триизмерна игра направена за Unity Player. Играта предлага 10 страхотни нива, от теб се иска само да контролираш боулинг топката докато се спуска по надолнището.
Боулинг по Хълма
4.67
14,8K
Metal Slug Brutal 3
Нова версия на страхотната екшън игра Metal Slug.
Metal Slug Brutal 3
4.00
27,2K