Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Бой в Бара 2
Отличен 4.24
(34 гласа)

Бой в Бара 2

Втората версия на биткаджийската игра Бой в Бара е вече при нас. Шерифа се е върнал от ваканция и намира града в ужасно състояние. Всички граждани са се включили в масов побой. Включи се и нокаутирай другите бойци за да спреш масовия бой.
Посещения: 40859 Добавено: ср 4 дек 2013
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Z - блок.
Х - юмрук.
С - хващане.
Шпация - специална атака.
Бой в бара
Бой в бара е триизмерна игра в която участваш в масов бой в местната кръчма. Разбий каубоите с юмруци, маси и столове. Успех.
Бой в бара
4.21
38,9K
Речния Ездач
Речния Ездач е нова стратегическа игра от небезизвестното студио за флаш игри Miniclip.com. В тази игра ще се въплатиш в ролята на войник изпратен сам на мисия в тила на врага. Той трябва да атакува строго охранявани военни бази. За целта трябва да минеш по вода с лодка или танк. Успех.
Речния Ездач
4.50
14,7K
Гневът на Титаните
Гневът на Титаните е уникална Unity игра. Препоръчваме игра на цял екран за максимално удоволствие. Играта е направена по филма Гнева на Титаните. Твоята мисия е да се сражаваш срещу войните на Кронос. Използвай могъщия си меч и посичай чудовищата които ти се изпречват на пътя.
Гневът на Титаните
4.00
11,8K
Герой
Вие сте легендарен боец, който се изправя пред поредното приключение. Сражавайте се срещу големи и силни противници и се докажете като единствения герой по тези земи.
Герой
5.00
17,1K
Plough The Skies
В тази игра вие сте пилот на военен бомбардировач. Използвайте картечницата си за да сваляте вражеските самолети, хвърляйте бомби върху нацистите и техните танкове и внимавайте да не се разбиете в сградите.
Plough The Skies
4.00
6,8K