Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Бой в Бара 2
Отличен 4.21
(33 гласа)

Бой в Бара 2

Втората версия на биткаджийската игра Бой в Бара е вече при нас. Шерифа се е върнал от ваканция и намира града в ужасно състояние. Всички граждани са се включили в масов побой. Включи се и нокаутирай другите бойци за да спреш масовия бой.
Посещения: 40673 Добавено: ср 4 дек 2013
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Z - блок.
Х - юмрук.
С - хващане.
Шпация - специална атака.
Бой в бара
Бой в бара е триизмерна игра в която участваш в масов бой в местната кръчма. Разбий каубоите с юмруци, маси и столове. Успех.
Бой в бара
4.21
38,7K
Зомби Картинг
Зомби Картинг е супер яка триизмерна игра. Направи си зомби по собствен вкус и се впусни в надпреварата. Главната ти цел е да дисквалифицираш всички други състезатели и да прекосиш финиша първи.
Зомби Картинг
3.33
20,4K
Раптор Сафари
Раптор Сафари е триизмерна игра с коли. Твоята цел е да обикаляш с джипа си и да ловиш динозаври в Изгубения Свят. Запали машината и нека лова да започне. Карай бързо защото имаш само 5 минути за лов.
Раптор Сафари
4.25
15,2K
Prince of War
Поведете войската си и спасете кралството от орките.
Prince of War
3.00
15,9K
Последен нашественик
В играта Последен нашественик направена с Unity 3D технологията, вие управлявате тежко въоръжен военен робот. Бийте се срещу вражески настроените роботи, които ви атакуват от всички посоки, събирайте пари и подобрения за робота си, след всяко ниво можете да използвате събраните средства, за подобрение на оръжията и броните на вашият робот. Успех!
Последен нашественик
4.00
3,8K