Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Бой в Бара 2
Отличен 4.17
(30 гласа)

Бой в Бара 2

Втората версия на биткаджийската игра Бой в Бара е вече при нас. Шерифа се е върнал от ваканция и намира града в ужасно състояние. Всички граждани са се включили в масов побой. Включи се и нокаутирай другите бойци за да спреш масовия бой.
Посещения: 37001 Добавено: ср 4 дек 2013
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Z - блок.
Х - юмрук.
С - хващане.
Шпация - специална атака.
Бой в бара
Бой в бара е триизмерна игра в която участваш в масов бой в местната кръчма. Разбий каубоите с юмруци, маси и столове. Успех.
Бой в бара
4.16
37,2K
Яростта на Роботите
Яростта на Роботите е уникална мрежова игра с танкове. Играта изисква инсталиран Unity Player. Построй си собствен танк и се сражавай по онлайн арени с истински играчи от целия свят. Със спечелените пари можеш да подобряваш оръжията и защитата си, или дори да си купиш нов по-мощен танк.
Яростта на Роботите
4.00
5,6K
Hobo 4 Total War
Нова версия на известната флаш игра Хобо. Бийте се с нападателите като използвате телесни течности, ръце, крака и различни оръжия.
Hobo 4 Total War
4.00
35,1K
Streets Of Death
Екшън игра със зомбита, в която трябва да опазите мотора си от вълните атакуващи зомбита.
Streets Of Death
5.00
6,9K
Марио с кошница 3D
Марио с кошница е нова 3D игра с любимият ви Нинтендо герой Супер Марио. В тази игра Марио участва в състезание с колички за пазаруване, състезанието се провежда на затворена писта. Карайте внимателно, като избягвате банановите обелки по пътя и се стараете да уцелите гъбите - те ви дават бонус скорост. Финиширайте първи, за да отключите следващата писта.
Марио с кошница 3D
5.00
18,9K