Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Бой в Бара 2
Отличен 4.08
(26 гласа)

Бой в Бара 2

Втората версия на биткаджийската игра Бой в Бара е вече при нас. Шерифа се е върнал от ваканция и намира града в ужасно състояние. Всички граждани са се включили в масов побой. Включи се и нокаутирай другите бойци за да спреш масовия бой.
Посещения: 35434 Добавено: ср 4 дек 2013
Добави към любими
Движи се със стрелките.
Z - блок.
Х - юмрук.
С - хващане.
Шпация - специална атака.
Бой в бара
Бой в бара е триизмерна игра в която участваш в масов бой в местната кръчма. Разбий каубоите с юмруци, маси и столове. Успех.
Бой в бара
4.00
36,5K
Портал Паника
Портал Паника е аркадна игра в която трябва да се биеш с лошите типове които ти се изпречват на пътя. Използвай различни оръжия за по-голяма ефективност. Намери всички чекпоинти които където можеш да трансформираш героя си.
Портал Паника
4.00
4,6K
Гладен червей 2
Готина игра в която ти си злобен червей, който е обезумял от глад. Твоята цел е да го нахраниш като се нахвърляш върху всичко което се движи. След всяко ниво можеш да подобряваш своя домашен любимец.
Гладен червей 2
4.60
23,8K
Футбол
Футбол е много интересна игра, комбинация от пинбол и футбол. Целта ти е да изстрелваш топката, като тя да отскача от играчите ти или различни предмети по масата. Успех.
Футбол
4.00
2,6K
Преследване в пустинята
Преследване в пустинята е триизмерна игра в която ти си в ролята на пътен полицай който дебне за шофьори които превишават скоростта. Преследвай нарушителите преди да успеят да пресекат границата и да избягат от тежестта на закона.
Преследване в пустинята
4.33
18,6K