Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Турбо Рейсинг 3: Шанхай
Отличен 4.5
(6 гласа)

Турбо Рейсинг 3: Шанхай

Турбо Рейсинг 3: Шанхай е триизмерна състезателна игра със спортни коли. Играта изисква Unity 3D плеър. Невероятна графика и уникални спортни автомобили. Състезавай се по улиците на Шанхай. Избери си кола и се впусни в градската надпревара. Събирай бонуси, и използвай спечелените пари за подобрения. Успех.
Посещения: 34322 Добавено: чт 5 дек 2013
Добави към любими
Управлявай със стрелките.
Х - турбо.
youtube/05yNYQINY7w youtube/MhMm3xwnkm4 youtube/3h_YIMylbyQ
Турбо Рейсинг 2
Новата версия на състезателната игра с коли Турбо Рейсинг 2 е вече и при нас. Новата версия предлага изумителна графика и реалистично управление. Има чекпоинти по пистата, и на всеки чекпоинт един от състезателите отпада. Успех.
Турбо Рейсинг 2
3.00
43,6K
Турбо Рали
Турбо Рали е състезателна игра в която ще имаш възможност да отключиш много нови коли и подобрения за тя. Това обаче ще се случи само ако печелиш състезанията. Успех.
Турбо Рали
4.00
10,7K
Турбо Дрифтъри
Турбо Дрифтъри (Turbo Drifters) е триизмерна игра с коли, в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Има няколко различни коли с които може да се състезаваш, но първо трябва да ги отключиш. Това става като печелиш състезанията.
Турбо Дрифтъри
3.00
6,7K
Марсиански Роувър - Паркиране
Готови ли сте за експедиция до Марс. Можеш да избираш между 14 различни космически роувъри и да седнеш зад волана. Премини през 16 напрегнати нива докато завършиш обучението си. Успех.
Марсиански Роувър - Паркиране
3.89
9K
Дейв Безстрашния Каскадьор
Дейв Безстрашния Каскадьор е нова забавна игра, в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Най-важното е да уцелиш точната скорост на автомобила при излитането, така че бъди внимателен и не задържай шпацията, а само я почуквай леко. След всяка каскада можеш да подобряваш автомобила за следващата каскада.
Дейв Безстрашния Каскадьор
4.00
34,1K