Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Обратно към Звездите
Много добър 4
(2 гласа)

Обратно към Звездите

Обратно към Звездите е игра за оцеляване в която ти си в ролята на зелено извънземно, което се е разбило на непозната планета. Сражавай се с враговете, събирай минерали, изработвай оръжия, поправяй кораба си и се върни обратно към звездите.
Посещения: 3560 Размер на файла: 14 MB Добавено: пн 9 дек 2013
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Стрелката надолу или S за да поправиш кораба и да копаеш кристали.
youtube/nJvBPozyqhU
Обратно в Земята на Зомбитата
Обратно в Земята на Зомбитата е игра в която трябва да изминеш максимално голямо разстояние с един опит. Играта е с ретро графика, и главната ти цел е да помогнеш на малкото зомби да избяга от гневните хора. Бягай, скачай по главите на плъховете за да събираш енергия и събирай монети за да купуваш подобрения.
Обратно в Земята на Зомбитата
2.50
3,7K
Awaken - Front Line
Awaken - Front Line е стратегическа игра с много интересен сюжет и добра графика. В тази игра вие сте командир на взвод войници, попаднали в зомби засада, от която не могат да се измъкнат, защото джипът им е повреден. Вашата цел е да удържите атаките на зомбитата, докато успеете да ремонтирате джипа си, използвайки части от разрушените автомобили наоколо.
Awaken - Front Line
3.00
5,5K
Последна Линия на Защита
Последна Линия на Защита е игра за оцеляване в която трябва да стреляш по атакуващите войници, танкове и хеликоптери и да им попречиш да разрушат базата ти. След всяка вражеска вълна можеш да използваш събраните пари да поправяш базата си и да подобряваш оръжията.
Последна Линия на Защита
5.00
15,4K
Matrix Pandemonium
Помогнете на Нео да се пребори с роботите и агентите в сградата.
Matrix Pandemonium
5.00
18,3K
Ескадрила 9
Ескадрила 9 е екшън игра в която ти си пилот на тежко въоръжен военен изтребител. Изпълнявай различни военни мисии и използвай спечелените пари за подобрения.
Ескадрила 9
5.00
10,3K