Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Последната Зомби Обсада
Отличен 4.67
(3 гласа)

Последната Зомби Обсада

Действието в тази игра се развива в бъдещето, годината е 2034, по времето на третата световна война. След войната повечето оцелели са мутирали в зомбита. Само един град все още оцелява като по чудо. Сега града е под обсада и твоята цел е да го спасиш от зомби инвазията. Строи кули и подобрявай защитата на града, така че да издържиш на атаките.
Посещения: 8427 Размер на файла: 12 MB Добавено: ср 18 дек 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Последната Зомби Обсада Снимка 2 от Последната Зомби Обсада Снимка 3 от Последната Зомби Обсада Снимка 4 от Последната Зомби Обсада
Последната Нинджа от друга планета
Последната Нинджа от друга планета е логическа игра която разказва за история за луд учен който е създал армия от мутанти и е атакувал много планети. Почти всички живи същества са загинали в атаката, но на една далечна планета е останал един оцелял. Той използва забранена техника за пътуване във времето за да се върне обратно когато мутантите не са били създадени. Както може би се досещаш ти си тази единствена надежда за човечеството. Успех.
Последната Нинджа от друга планета
4.00
5,3K
Последната защита
Защитавайте базата си, подобрявайте оръдието си между всяка вражеска вълна.
Последната защита
3.00
9,8K
Ядосани зомбита
Играта Ядосани зомбита е подобна на играта Растения срещу Зомбита, с тази разлика, че зомбитата не пълзят по ливадата, а се спускат с балони пълни с хелий. Пукайте балоните им преди те да са кацнали на ливадата.
Ядосани зомбита
3.00
13K
City Invasion Flash Game
Интересна игра, в която трябва да произвеждате войска, за да защитите базата си и да превземете вражеската такава.
City Invasion Flash Game
5.00
12,5K
Специален отряд срещу зомбита
Специален отряд срещу зомбита е защитна игра, в която ти си сержант от космическия специален отряд. Целта ти да е защиш базата от безкрайните атаки на зомбитата.
Специален отряд срещу зомбита
5.00
27,8K