Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Обречената Ковачница
Отличен 5
(1 глас)

Обречената Ковачница

Обречената Ковачница е онлайн бойна игра в която ти участваш в дуели срещу реални играчи от цял свят. Подобрявай героя си, купувай оръжия и екипировка от аукциона и започни да изработваш предметите сам.
Посещения: 6093 Размер на файла: 976 B Добавено: ср 18 дек 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Обречената Ковачница Снимка 2 от Обречената Ковачница Снимка 3 от Обречената Ковачница Снимка 4 от Обречената Ковачница Снимка 5 от Обречената Ковачница
youtube/X4r-b6D7y2M
Портите
Портите е игра в която действието се развива в пост-апокалиптична обстановка. Мистериозна порта се появява по средата на родния ти град и от нея излиза цяла армия от мистериозни чудовища. Вземи пушката си и се опитай да помогнеш на останалите войници да спрат настъплението на мистериозните войни.
Портите
5.00
6K
Pimp my viper 3D
Тунинговайте вайпър по ваш вкус. Изберете джанти, боя, графити, фарове и др.
Pimp my viper 3D
3.00
46,1K
Боулинг по Хълма
Боулинг по Хълма е много добра триизмерна игра направена за Unity Player. Играта предлага 10 страхотни нива, от теб се иска само да контролираш боулинг топката докато се спуска по надолнището.
Боулинг по Хълма
4.67
14,4K
Кунг Фу Панда 2
Кунг Фу Панда 2 е страхотна триизмерна бойна игра с героите от любимия ни филм Кунг Фу Панда. Помогни на дебелата Панда да стане най-добрия кунг-фу войн. За да достигнеш това ниво ще трябва да се сражаваш със всички войни на Лорд Шен и да ги победиш.
Кунг Фу Панда 2
3.50
9,8K
Марио с кошница 3D
Марио с кошница е нова 3D игра с любимият ви Нинтендо герой Супер Марио. В тази игра Марио участва в състезание с колички за пазаруване, състезанието се провежда на затворена писта. Карайте внимателно, като избягвате банановите обелки по пътя и се стараете да уцелите гъбите - те ви дават бонус скорост. Финиширайте първи, за да отключите следващата писта.
Марио с кошница 3D
5.00
19K