Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Обречената Ковачница
Отличен 5
(1 глас)

Обречената Ковачница

Обречената Ковачница е онлайн бойна игра в която ти участваш в дуели срещу реални играчи от цял свят. Подобрявай героя си, купувай оръжия и екипировка от аукциона и започни да изработваш предметите сам.
Посещения: 4924 Размер на файла: 976 B Добавено: ср 18 дек 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Обречената Ковачница Снимка 2 от Обречената Ковачница Снимка 3 от Обречената Ковачница Снимка 4 от Обречената Ковачница Снимка 5 от Обречената Ковачница
youtube/X4r-b6D7y2M
Оффроуд Ярост 2
Втората версия от страхотната състезателна игра с елементи на екшън е вече и при нас. Играта е все още в бета версия, но така или иначе е голяма забава. Направи нова игра или се присъедини към някоя вече направена и се сражавай срещу играчи от цял свят. Опитай се да завършиш първи, преди всички. За целта се опитай да ги унищожиш преди да са финиширали.
Оффроуд Ярост 2
4.00
4,8K
Луди Камиони
Луди Камиони е триизмерна игра с камиони. Играта предлага реалистична графика. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти за първото място. Трябва да спечелиш всяко състезание за да продължиш напред. Приятна игра.
Луди Камиони
4.40
26,6K
Пежо 207
Пежо 207 е 3D игра с коли, в която можете да карате Пежо 207 SW или Пежо 207 HB. Изберете предпочитаната от вас кола, боядисайте я в любимият си цвят и се пригответе за пистата. Първият път, когато играете играта, ще се сам на пистата, за да поставите първият рекорд, след това се състезавате срещу вашият призрак, опитвайки се да подобрите предишното си време и да поставите нов рекорд. Успех!
Пежо 207
3.67
21K
Зомби Ловци Онлайн
Зомби Ловци Онлайн (Zombie Hunters Online) е мрежова игра. Това означава че играеш с много други истински хора в реално време. Целта е простичка - изтребвайте колкото се може повече зомбита. С напредването на играта ще можеш да се въоръжиш с по-мощно оръжие.
Зомби Ловци Онлайн
4.75
2,5K
Бягство с Джип
Бягство с Джип е триизмерна игра в която ти караш оффроуд машината си по различни терени изпълнени с препятствия. Карай внимателно защото горивото ти е ограничено, и събирай бонуси с които ще можеш да подобриш машината си, и съответно следващия ти опит ще е винаги по-добър от предния.
Бягство с Джип
3.50
16,4K