Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Обречената Ковачница
Отличен 5
(1 глас)

Обречената Ковачница

Обречената Ковачница е онлайн бойна игра в която ти участваш в дуели срещу реални играчи от цял свят. Подобрявай героя си, купувай оръжия и екипировка от аукциона и започни да изработваш предметите сам.
Посещения: 5665 Размер на файла: 976 B Добавено: ср 18 дек 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Обречената Ковачница Снимка 2 от Обречената Ковачница Снимка 3 от Обречената Ковачница Снимка 4 от Обречената Ковачница Снимка 5 от Обречената Ковачница
youtube/X4r-b6D7y2M
The king of fighters
Много добра игра в стил уличен боец.
The king of fighters
3.50
37,4K
Бърза стрелба 2
Втората версия на триизмерната игра Бърза стрелба е вече при нас. Ти си войник от специална част на армията, за борба с терористи. Целта ти в тази игра е да обезопасиш район като обезвреждаш враговете с по един изстрел в главата.
Бърза стрелба 2
3.00
14,9K
Супер сержант 2
Супер сержант 2 е ретро 3D щутър игра вдъхновена от класиката Doom. В тази игра си в ролята на сержант изпратен на тайна мисия на вражеска територия. Използвай различни оръжия и избивай враговете които срещаш в играта.
Супер сержант 2
3.00
57,2K
Екстремно 3D Рали
Екстремно 3D Рали е състезателна игра за Unity Player игра в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Всяко състезание има 6 обиколки и 10 опонента. Спечели всички състезания.
Екстремно 3D Рали
4.33
18,2K
Рали поинт 2
Рали поинт 2 е страхотна триизмерна игра с коли в която трябва да подобряваш времената дадени от другите състезатели. Отключвай нови коли и писти като печелиш състезанията. Следни внимателно температурата на автомобила защото лесно може да го прегрееш.
Рали поинт 2
3.75
67K