Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Обречената Ковачница
Отличен 5
(1 глас)

Обречената Ковачница

Обречената Ковачница е онлайн бойна игра в която ти участваш в дуели срещу реални играчи от цял свят. Подобрявай героя си, купувай оръжия и екипировка от аукциона и започни да изработваш предметите сам.
Посещения: 5924 Размер на файла: 976 B Добавено: ср 18 дек 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Снимка 1 от Обречената Ковачница Снимка 2 от Обречената Ковачница Снимка 3 от Обречената Ковачница Снимка 4 от Обречената Ковачница Снимка 5 от Обречената Ковачница
youtube/X4r-b6D7y2M
Скорост 3D
Скорост 3D е много яка триизмерна игра. Целта ти е да побеждаваш другите състезатели в автомобилно рали. Избягвай разлятото масло по пътя и обирай скоростните отсечки.
Скорост 3D
4.00
56,6K
Екстремно Рали: Тренировка
Екстремно Рали: Тренировка е зарибяваща триизмерна игра, в която ти шофираш малка кола-играчка. Пистата е пълна с рампи и скокове. Включи количката и се впусни в надпреварата.
Екстремно Рали: Тренировка
3.80
12,1K
Щастливите Патета
Щастливите Патета е простичка, но много трудна игра. Целта ти е да помогнеш на мама Патка да пресечи магистралата без да загуби нито едно патенце. Успех.
Щастливите Патета
3.00
3,1K
Училищен Автобус - Паркиране
Страхотна триизмерна игра за паркиране, направена за Unity Player. Ти си шофьор на училищен автобус, и трябва да го паркираш на определеното за това място. Карай внимателно, без да одраскаш автобуса, и не се бави много. Успех.
Училищен Автобус - Паркиране
3.20
31,5K
Кунг Фу Панда 2
Кунг Фу Панда 2 е страхотна триизмерна бойна игра с героите от любимия ни филм Кунг Фу Панда. Помогни на дебелата Панда да стане най-добрия кунг-фу войн. За да достигнеш това ниво ще трябва да се сражаваш със всички войни на Лорд Шен и да ги победиш.
Кунг Фу Панда 2
3.50
9,7K