Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Моторната Шейна на Дядо Коледа
Много добър 4
(1 глас)

Моторната Шейна на Дядо Коледа

Дядо Коледа и неговия добър приятел пингвина за си организирали състезание с моторни шейни. Избери си герой който то допада и се включи в необичайното състезание. Трябва да балансираш внимателно шейната и да използваш турбо за да спечелиш надпреварата. Успех.
Посещения: 9209 Размер на файла: 2 MB Добавено: чт 19 дек 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Z - турбо.
Снимка 1 от Моторната Шейна на Дядо Коледа Снимка 2 от Моторната Шейна на Дядо Коледа Снимка 3 от Моторната Шейна на Дядо Коледа Снимка 4 от Моторната Шейна на Дядо Коледа Снимка 5 от Моторната Шейна на Дядо Коледа
youtube/nEIgmNHZB_4
2600 КС Рейсинг
2600 КС Рейсинг е състезателна игра в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Избери си спортна кола, и изкарай тренинга който ще те подготви за истинското състезание. Пътят е много тесен и ще трябва да използваш шофьорските си умения за да изпревариш останалите.
2600 КС Рейсинг
3.00
44,3K
Build a Snowman
Направете снежен човек и го декорирайте по ваш вкус.
Build a Snowman
3.00
8,5K
Ultimate Dirtbike USA
Ultimate Dirtbike USA - смразяваща мотокрос игра. Карай кросовия си мотор по 40 различни писти. Прелитай препятствията и скачай от рампите. Събирай бонуси за по-висок резултат.
Ultimate Dirtbike USA
4.00
5,7K
4x4 АТВ Състезание
4x4 АТВ Състезание е страхотна 2D игра с АТВ-та, в която се състезавате срещу опоненти управлявани от компютъра. Започвайки играта можете да се състезавате само с една машина, но след това отключвате нови по мощни АТВ-та. Успех!
4x4 АТВ Състезание
4.00
5,2K
Sheep Racer
В тази игра вие управлявате овца на мотор участваща в състезание.
Sheep Racer
4.00
17,1K