Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Моторната Шейна на Дядо Коледа
Много добър 4
(1 глас)

Моторната Шейна на Дядо Коледа

Дядо Коледа и неговия добър приятел пингвина за си организирали състезание с моторни шейни. Избери си герой който то допада и се включи в необичайното състезание. Трябва да балансираш внимателно шейната и да използваш турбо за да спечелиш надпреварата. Успех.
Посещения: 9098 Размер на файла: 2 MB Добавено: чт 19 дек 2013
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Z - турбо.
Снимка 1 от Моторната Шейна на Дядо Коледа Снимка 2 от Моторната Шейна на Дядо Коледа Снимка 3 от Моторната Шейна на Дядо Коледа Снимка 4 от Моторната Шейна на Дядо Коледа Снимка 5 от Моторната Шейна на Дядо Коледа
youtube/nEIgmNHZB_4
Carx Drift Racing
Carx Drift Racing е страхотен симулатор за Unity 3D плеър. В тази игра можеш да изпробваш различни коли на реалистични писти. Запали два двигателя и наслади на превъзходната игра.
Carx Drift Racing
4.41
60,8K
Кънтри състезатели
Кънтри състезатели е много приятна оффроуд игра в която се състезавате с други състезатели на затворена писта. Опитай се да изпревариш всички останали участници и финиширай първи за да отключиш следващото ниво. Играта става за сам и за двама.
Кънтри състезатели
3.00
35,4K
Оффроудъри
Много добра триизмерна игра със джипове. Състезавай срещу други 4х4 машни на заторено трасе. Пистата е доста интересна, със скокчета. Завършвай първи за да отключваш следващите писти.
Оффроудъри
4.00
95,5K
Rally Point 4
Четвъртата версия на страхотната Rally Point 4 е вече тук. Новата версия предлага уникална 3D графика и много нови нива и коли. Успех.
Rally Point 4
4.00
11,3K
Прашно Състезание 3D
Прашно Състезание 3D - триизмерна игра с мотори, в която се състезаваш срещу други - компютърно управлявани мотористи. Играта може да се игра на три трудности. Избери си подходящата за теб и се впусни в състезанието.
Прашно Състезание 3D
3.00
10,5K