Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Луд с Мотокар
Много добър 3.6
(10 гласа)

Луд с Мотокар

Луд с Мотокар е триизмерна игра, в която трябва да се научиш да управляваш и да боравиш с мотокар. Транспортирай различни обекти като използваш вилицата на мотокара. На всяко едно ниво трябва да сглобиш пъзел като местиш различни предмети, и да си проправиш път до следващото ниво. Успех.
Посещения: 23418 Добавено: пн 23 дек 2013
Добави към любими
Управлявай вилицата със стрелките.
W, S - нагоре и надолу.
Х - намества кутия
youtube/mKxN4ZzTBcs
Луд оффроуд 3D
Луд оффроуд 3D е триизмерна игра с реалистична графика направена за Unity 3D engine. Целта ти е да обикаляш из планината и да събираш монетите, които после може да използваш за да си купиш нова Оффроуд машина. Успех.
Луд оффроуд 3D
3.47
13,7K
Луд Моторист 1
В играта Луд Моторист 1 ще караш мотор Харлей Дейвидсън из останките на голям град. Карай мотора възможно най-бързо и събирай черешови сладки за максимален резултат. Успех.
Луд Моторист 1
5.00
3,7K
Луд Картинг
Луд Картинг е реалистична игра с луди състезания. Въведи името си и се присъедини към състезателите на пистата. За съжаление играта предлага само една писта по която да се състезавате.
Луд Картинг
3.00
36,6K
Луд Миньорски Камион
Луд Миньорски Камион е транспортна игра в която ти работиш като шофьор на камион на огромен камион за въглища. Натовари огромната машина с въглища и ги транспортирай до фабриката преди да изтече времето. Карай внимателно и се опитай да не разсипваш скъпоценния товар.
Луд Миньорски Камион
3.00
12,1K
Луд Моторист
Луд Моторист е състезателна игра с мотори и ретро графика. Пали мотора и се включи в лудата надпревара. Събирай турбо-бонуси и се опитай да финишираш преди всички останали, за да отключиш следващото ниво.
Луд Моторист
3.00
45,1K