Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Заяждане със съседа
Отличен 4.13
(16 гласа)

Заяждане със съседа

Вие сте във война със саседа си. Целта ви в тази игра е да оплеската къщата на съседа си свърляйки еазни боклуци.
Посещения: 73773 Размер на файла: 1 MB Добавено: пн 2 фев 2009
Добави към любими
TRIGGER COMBAT
Движи георя си из триизмерните нива на всеки рунд, и се опитай да останеш жив. Стреляй по враговете и събирай бонусите. Враговете са много, така че няма да има време за почивки.
TRIGGER COMBAT
4.08
7,9K
Тъмна Душа
Тъмна Душа е смесица между игра за бягане и игра със стрелба. В тази игра бягаш през тъмни лабиринти пълни със ужасяващи чудовища. Стреляй по всичко което ти се изпречва на пътя и използвай парите които си събрал за да си купуваш по-мощни оръжия.
Тъмна Душа
4.00
10,1K
Air Strike WW2
Air Strike WW2 e реалистична триизмерна игра в която пилотриаш боен изстребител и трябва да стреляш по вражеските самолети. Използвай картечницата и ракетите си за да унищожаваш приближаващите се самолети и да завършиш успешно мисията си. Успех.
Air Strike WW2
5.00
7K
Операция Картечница
Операция Картечница е игра със стрелба с невероятна триизмерна графика. В тази игра ти си в ролята на смел войник който защитава базата си от безкрайните атаки на врага. Стреляй по всичко което се движи и се опитай да останеш жив колкото се може по-дълго. Успех с оцеляването в тази вражеска среда.
Операция Картечница
4.00
29,8K
Pro Sniper
Преминете тренировачните мисии за елитен снайперист и ще участвате в воени мисии, в които ще елиминирате вражески войници.
Pro Sniper
4.50
29,2K