Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Унищожението на Косматите Топки 2
Добър 3
(1 глас)

Унищожението на Косматите Топки 2

Зли чудовища са отвлекли малко сладко котенце за да принесат в жертва на техния Бог. Твой дълг е да спасиш малкото сладко създание от неговата зла участ. Пускай камъни, бомби и други предмети за да прочистиш косматите чудовища. Трябва да не остане нито едно чудовище за да преминеш на следващото ниво.
Посещения: 6585 Размер на файла: 5 MB Добавено: сб 28 дек 2013
Добави към любими
Играе се с мишката.
Натисни [R] или SPACE за да рестартираш нивото.
Снимка 1 от Унищожението на Косматите Топки 2 Снимка 2 от Унищожението на Косматите Топки 2
Лепкави Подскоци
Лепкави Подскоци е забавна игра в която трябва да отскачаш от стените, да ядеш мухи и да се пазиш от токсичните мехури. Със всяка спечелена точка се изкачваш нагоре в класирането и отключваш различни постижения. Можеш да си пазариш различни подобрения в магазина на играта.
Лепкави Подскоци
3.00
3,5K
Судоку 113
Добре направена судоку игра.
Судоку 113
4.00
8,3K
Лоши Доставки
След като си се преместил в нова къща, фирмата която те е пренасяла е оставила аквариумите ти на най-неподходящите места. Твоята цел в тази игра е да свалиш аквариумите до земята така че да не ги счупиш. Успех.
Лоши Доставки
4.00
2,4K
Пъзел Бой
Пъзел Бой е забавна логическа игра в която трябва да разбутваш блокчетата насам натам за да решиш пъзела. Намери пътя към изхода и стълбите като използваш стрелките. Успех.
Пъзел Бой
4.25
4,8K
Gibbets 4
Gibbets 4 е игра с много стрелба, в която трябва да спасиш невинните хора които екзекуторите се опитват да обесят. Прицелвай се внимателно във въжето, защото можеш да уцелиш невинните граждани.
Gibbets 4
5.00
9,3K