Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Дора - Зимно приключение
Отличен 4.5
(2 гласа)

Дора - Зимно приключение

Дора - Зимно приключение е игра с мотори подходяща за най-малките посетители. В тази игра трябва да помогнеш на Дора да събере всички подаръци разпръснати по заснежените пътеки. Карай внимателно по заснежените пътища и се опитвай да достигнеш дестинацията си без да паднеш от мотора.
Посещения: 7782 Размер на файла: 1 MB Добавено: чт 2 яну 2014
Добави към любими
Управлява се със стрелките.
Снимка 1 от Дора - Зимно приключение Снимка 2 от Дора - Зимно приключение Снимка 3 от Дора - Зимно приключение
Легендата за Пандора
Бях млад когато родителите ми загинаха от ръката на жалки крадци... И аз наистина страдах ужасно дълго време... Тогава реших да тренирам и да стана по силен. Живях с дядо си в планината защото не можеш да имам вяра на никой друг. Често пътувах до града за провизии, докато един ден не се случи нещо странно. Дядо ми не беше получил вестника си, и аз отидох до града за да проверя какво става.
Легендата за Пандора
5.00
7,4K
Дора - Приключения в Училище
Дора - Приключения в Училище е нова, забавна игра подходяща за малките госпожици. Помогни на анимационната принцеса да измине пътя от училище до дома, като и помагаш да прескача препятствията и да събира бонуси. Имаш 3 опита да минеш всяко от 10те нива.
Дора - Приключения в Училище
5.00
5,8K
Вечеря с Дора
Играй с любимата си анимационна героиня Дора откривателката. Дора е започнала нов бизнес - малък ресторант и има нужда от твоята помощ за да го развие. Покажи на гостите техните места, вземи поръчката им и сервирай храна и напитки, така че да останат доволни. С изкараните пари подобрявай ресторанта за да поемеш повече клиенти.
Вечеря с Дора
2.67
20,8K
Дора Тетрис
Забавлявай се с любимата Дора Откривателката в тази класическа тетрис игра. Присъедини се към Дора и и помогни да минава бързо и ефикасно през нивата.
Дора Тетрис
4.00
11,8K
Дора за Оцветяване
Дора е щастлива както винаги, но и липсва малко ентусиазъм. Вдъхни и живот като оцветяваш картинките с ярки цветове. Успех.
Дора за Оцветяване
4.00
27,1K