Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Трицветни Блокчета
Добър 3
(1 глас)

Трицветни Блокчета

Трицветни Блокчета е римейк на супер популярната ретро игра Арканоид. Целта ти е да разбиеш всички цветни тухлички по екрана. Някои от тях отнемат повече от един удар за да се разрушат. Успех.
Посещения: 3299 Размер на файла: 963 KB Добавено: нд 5 яну 2014
Добави към любими
Използвай стрелките.
Снимка 1 от Трицветни Блокчета Снимка 2 от Трицветни Блокчета
Quick Shot Basketball
Баскетболна игра, в която трябва да вкарате възможно най-много топки в коша.
Quick Shot Basketball
4.00
38,5K
Сектор 21
Продължение на зарибяващата игра с пикселизирана графика. Целта ти е да минеш всичките 30 нива като скачаш, претълкулваш, и избягваш препятствията. Сменях гравитацията със шпацията или S бутона. По този начин може да вървиш по тавана за да избягваш шиповете.
Сектор 21
5.00
3,4K
Bongo Balls
Трябва да уцелите 3 балона с един и същ цвят, за да се спукат. Минавате нивото, когато сте изчистили всички балони от екрана. Бъдете бързи, защ
Bongo Balls
4.50
23,6K
Базука Бой
Базука Бой е забавна аркадна игра с ретро графика. Целта ти е да използваш базуката си и да взривиш всички златни блокове, и да събереш всичкото злато по нивото. Успех.
Базука Бой
5.00
2,8K
Лице Череп
Лице Череп е аркадна игра в която трябва да преодоляваш различни препядствия и да достигнеш до портала за изход. Опитай се да завършиш всички 45 нива през 3 различни свята и да победиш крайния бос на края на играта. Успех.
Лице Череп
5.00
7,3K