Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Играй с Лего и Дупло 3
Отличен 4.33
(3 гласа)

Играй с Лего и Дупло 3

Играй с Лего и Дупло 3 е много забавна детска игра направена от компанията за играчки Лего. Играта е много красиво нарисувана и ще се хареса на най-малките ни посетители.
Посещения: 8924 Добавено: вт 7 яну 2014
Добави към любими
Играе се с мишката.
Играй си с огъня
Играй си с огъня е игра от типа Бомбермен в която взривяваш бомби. Може да играеш играта срещу трима други компютърно контролирани опоненти. Взривявай бомби за да прочистиш лабиринта и събирай бонусите които ще ти помогнат да победиш враговете си.
Играй си с огъня
4.50
7,3K
Бен 10 улични каскади
Бен 10 улични каскади е нова игра с колела в която твоя любим анимационен герой е излязъл с колелото си за да прави каскади. Скачай от скоковете и преодолявай препятствията. Прави трикове за повече точки.
Бен 10 улични каскади
3.00
71K
Bubble Avoider
Използвайте стрелките за да храните малката рибка с червеи. Броя на балончетата се увеличава с всеки изяден червей, пазете се от балончетата.
Bubble Avoider
3.00
7,8K
Щастливата Патка
Стефани работи в местната зоологическа градина и има нужда от вашата помощ, да залови избягалата патица, която се крие в тревата, да заглади перата и, да я нахрани и почисти. Помогнете на Стефани с отглеждането на щастливата патица.
Щастливата Патка
4.00
15,6K
Кати отива в Парка
Кати се приготвя за разходка в парка, но като всяко момиче се чуди какво да облече. Помогни и да избере най-подходящите дрешки за една есенна разходка в парка.
Кати отива в Парка
3.00
5,3K